«Μαθήματα πολιτισμού» προς ανεπίδεκτους

Η φυσιογνωμία της φωτογραφίας μας ανήκει σε εξωγήϊνο… Μην δίνετε σημασία, δεν μας αφορά… Εν πάσει περιπτώσει, το εξωγήϊνο αυτό ον, που ακούει στο όνομα Ολιβερ Ζαμίτ έχει την έκφραση οδύνης, γιατί δικά μας (ομοειδή) όντα του επιγείου παραδείσου της Μυκόνου με κατάλληλα κτυπήματα … καθαρίσανε τον 20χρονο γιο του Ντουγιόν Ζαμίτ (Μαλτέζικης ίσως καταγωγής;) σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Για ανύπαρκτη ή ασήμαντη αφορμή…
… «Τέτοιου είδους φαινόμενα απάδουν του πολιτισμού που η χώρα μας δίδαξε και διδάσκει και πλήττουν την εικόνα της στο εξωτερικό. Είμαι βέβαιος ότι οι Αρχές θα κινηθούν με ταχύτατες διαδικασίες, ώστε να γίνει ό,τι πρέπει για εκείνους που προκάλεσαν το βαρύ τραυματισμό του Αυστραλού πολίτη», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος… Σε λιγότερο από 24 ώρες οι 3 στους 4 δράστες είναι ελεύθεροι με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα…. Ετσι, για να μην ξεχνιόμαστε και νομίζουμε, ότι…
Εξάλλου μία εκστρατεία υπεράσπισης των «παιδιών» παρακολουθήσαμε σε πολλά κανάλια. Συχνά παρουσιαζόμενοι παράγοντες της δημόσιας ζωής μας, ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων ή και άλλοι επιχειρηματίες, από αυτούς που συγκροτούν τα πάνελ είτε συζητιέται η επέμβαση των ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο είτε ο τελευταίος έρωτας της Μπέμπας Μπούμπα, …εφώτισαν πολλές πλευρές του ζητήματος: ...κακιά στιγμή, τι να σου κάνουν τα παιδιά, κοινωνικό έργο κάνουν, αποτελούν τη βιτρίνα του μαγαζιού και φροντίζουν για την καλή ψυχαγωγία των νέων… Ναι, τα ακούσαμε όλα αυτά…
Ο τραγικός πατέρας, είχε την συγκλονιστική ψυχραιμία την ώρα του πιο αβάσταχτου πόνου (του γονιού, που ξεπροβοδίζει το παιδί του, σαν θύμα απίστευτης βαρβαρότητας, Ελληνικής προέλευσης) να:
-ξεχωρίσει τους δράστες από τον υπόλοιπο ελληνικό λαό.
-εκφράσει ευχαριστίες προς γιατρούς και άλλους συμπαρασταθέντες.
-προσφέρει όργανα του εγκεφαλικά νεκρού παιδιού του σαν εργαλεία ζωής σε πολλούς συνανθρώπους ίδιας καταγωγής με τους φονιάδες του παιδιού του.
-καταθέσει την υψηλή διαμαρτυρία του ήθους του απέναντι στην κτηνώδη ισχύ των μυικών μαζών των ανθρωποειδών φονιάδων του γιού του.

Δεν άντεξε βέβαια και εξέφρασε την οργή του για την απελευθέρωση τριών από τους τέσσερεις δράστες. Εμείς, όμως … τσαντιζόμαστε με αυτά τα σχόλια. Δεν το επιτρέπουμε. Ας αφήσει ο ξένος τις μ….κίες με τις ευχαριστίες και τη δωρεά οργάνων… Εμείς είμαστε περήφανοι και όταν μας τη δώσει, όπως την έδωσε και στα «παιδιά» του ξενυχτάδικου» …ξηγιόμαστε. Τόση προπόνηση στα όργανα και τόσα αναβολικά να πηγαίνουν χαμένα… Θυμήθηκα την άποψη φίλου, πως … «όταν ένας απολίτιστος σου ρίξει μία ρωχάλα, έτσι, από συνήθεια, ...το πρόβλημα δεν τόχει αυτός.... Τόχεις εσύ, που έφαγες την ρωχάλα»… Γι’ αυτό … μην μας κουνιέται και πολύ ο κ. Ολιβερ Ζαμίτ.

Σχόλια

Ο χρήστης costinho είπε…
Κύριε Μίλτο, καλά τα λες. Πρέπει να τους στείλουμε στους διάολο όλους αυτούς τους Αυσραλούς. Κι αν τολμήσουν να ξαναπαήσουν το πόδι τους εδώ για τουρισμό, θα τους το κόψουμε από τη ρίζα. Η Μύκονος ανήκει στους μυκονιάτες, τους καλούς μας υπουργούς και τα περήφανα φωτομοντέλα. Λευτεριά στην Μπέμπα Μπούμπα!

Περάστε και μια βόλτα από το δικό μας μπλογκ, έχουμε αναφερθεί σχετικά. Σας βάλαμε και λινκ.