Θεέ μου, τι αγωνία !!!

Με σφιγμένα τα χείλη, με τρεμάμενα χέρια, με κάθιδρο πρόσωπο παρακολουθεί το πανελλήνιο την αγωνιστική, την επαναστατική, την ηρωϊκή προσπάθεια της τρόϊκας εσωτερικού, δηλαδή της κυβερνώσας αριστερο-κεντρο-δεξιάς να αντισταθεί στις επιβουλές της τρόϊκας εξωτερικού για την μεταβολή των εργασιακών σχέσεων... Η προσπάθεια τη τρόϊκας μας καταδικάζει στην ύφεση την ανεργία και τον εργασιακό μεσαίωνα λένε και ξαναλένε τα ίδια τα ΜΕΓΑλα ΜΜΕ,που χρόνια τώρα είναι οι φανατικότεροι και οι σημαντικότεροι υπερασπιστές του μνημονίου και αντίστοιχοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης... Τότε, αναρωτηθήκαμε εμείς οι αφελείς, προς τί το πάθος, το μίσος και η χλεύη προς πάντα τον αντιτιθέμενο στα μνημόνια;;; Προς τι η τυφλή και απαρασάλευτη καθήλωση στην ευρωλαγνεία;;;  
Επιπόλαιες ερωτήσεις σκεφτήκαμε, καθώς η αγωνία μας περιέλουσε από τον ... ορατό κίνδυνο τη ρήξης με τους τροϊκάνους εξωτερικού... Μήπως το παρατράβηξαν, σκεφτήκαμε, οι κυβερνώντες εταίροι σε αγωνιστικότητα και επαναστατικότητα και αυτό μας βγει σε κακό... Μήπως έτσι τους τσαντίσουμε τους ΕΥΡΩπαίους φίλους μας, που εξάλλου τόσο φιλικοί είναι προς εμάς τώρα τελευταία... Πολύ αριστερίστικη μας φαίνεται αυτή η τακτική... Γι' αυτό μας λούζει κρύος ιδρώτας και η ψυχή μας φτερουγίζει από αγωνία... Θεέ μου ας καταφέρναμε να μην περάσει π.χ. η εξαήμερη εβδομάδα.... Ας περάσουν όλα τ' άλλα ... Αρκεί να μην περάσει η εξαήμερη εβδομάδα εργασίας. 
ΥΓ 1 Κανένας κακόβουλος δεν θα καταφέρει να μας πείσει, ότι δήθεν όλα είναι έτοιμα και συμφωνημένα από καιρό και πως τα τελευταία διαδραματιζόμενα αποτελούν τον απαραίτητο στόλισμα της επιχείρησης, που πρέπει να αφήνει εικόνες και εντυπώσεις δήθεν θαρραλέων διαπραγματεύσεων, διεκδικήσεων και συμβιβασμών με ... εθνικό και φιλολαϊκό περίβλημα, το σχετικό δηλαδή κουτόχορτο για τους αυτόχθονες ιθαγενείς.
ΥΓ 2. Κανένας κακόβουλος δεν θα καταφέρει να πας πείσει, ότι όλο αυτή ... η "σύγκρουση" είναι αμοιβαία επωφελής τόσο για τους εις την Εσπερίαν στηρίζοντες το σύστημα, όσο και για τους εντόπιους εκφραστές και υποστηρικτές του.
ΥΓ 3. Κανένας κακόβουλος δεν θα καταφέρει να πας πείσει, πως το σκηνικό ...λεβεντιάς και σύγκρουσης είναι πνοή ζωής για όλους τους κυβερνητικούς εταίρους, που σύμφωνα με επανειλημμένες δημοσκοπήσεις κατρακυλούν χωρίς φρένο... 

Σχόλια