Ούτε παραγγελία !!!

Εαν δεν διαβάσατε την αμέσως προηγούμενη ανάρτηση (κείμενο του Στ. Ελληνιάδη) σας παρακαλούμε να το κάνετε.... Γιατί το κείμενο της παρούσας ανάρτησης (όπως το βρήκαμε στο Nooz.gr) έρχεται να δικαιώσει πανηγυρικά τον Στέλιο Ελληνιάδη.... Πρόκειται για κείμενο σχόλιο του κ. Χρήστου Χωμενίδη σχετικό με τον νέο Υπουργό Υγείας κ. Αδωνι Γεωργιάδη... Το παραθέτουμε ασχολίαστο... Ή μάλλον μόνον ένα μικρό σχόλιο: Τελικά φαίνεται, ότι δεν είμαστε ότι δηλώνουμε αλλά αυτό που δηλώνουν για μας τα έργα μας (των γραπτών συμπεριλαμβανομένων)... 


"Φρονώ ότι πολλές από τις επιθέσεις εναντίον του Αδώνιδος αποδεικνύουν όχι τη δική του έλλειψη σοβαρότητας αλλά την υπερβολική -στα όρια της υποκρισίας- σοβαροφάνεια εκείνων που τον βάλλουν. Από το Υγείας και από όλα τα υπουργεία έχουν περάσει κατά τις τελευταίες δεκαετίες ένα κάρο σούργελα, που είχαν απλώς την πρόνοια να καλύπτουν την απόλυτη ανεπάρκειά τους κάτω από ένα πέπλο στόμφου ή -δωρικής δήθεν- αυστηρότητας. Προσωπικά, από τους φουσκωμένους διάνους με τα μπλέηζερ κι από τους αρειμάνιους αγωνιστές του ζειμπέκικου δεν βλέπω σε τίποτα να είναι χειρότερος ο Άδωνις. Τουναντίον".
"Όσοι με κατηγορούν με βάση το αμέσως προηγούμενο στάτους μου ότι εξυμνώ τον Άδωνι Γεωργιάδη -ή ακόμα και ότι έχω προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία- είναι τελείως τυφλωμένοι ή απέραντα χαζοί; Όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται, φίλοι μου, ό,τι ακριβώς πιστεύω αυτό και γράφω. Μουλωχτός δεν υπήρξα ποτέ μου". 

Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Δεν χρειαζεται να προσπαθησεις Χρηστο. 4-5 γεροντοκορες σε παιρνουν ακομη στα σοβαρα. Εξ αλλου το καταλαβαινεις ακομη και εσυ. Το οτι υπαρχουν και αλλοι χαζοχαρουμενοι "συγγραφεις" δεν κανουν εσενα σοβαρο.
Ο χρήστης Nikolakopoulos Giannis είπε…
Οντως τα πιστεύει αυτά που γράφει ο κ.ΧΜΝΔς.Αλλωστε δεν είναι ανάγκη να είναι στη ΝΔ για να γράφει τέτοια.Αν πιστεύει ότι δεν υπάρχει άλλη λύση για αυτόν τον τόπο,ο τρόπος εφαρμογής της ή η αισθητική του Άδωνι θα τον ενοχλήσει; Η ...διολίσθηση που λέγαμε!