Πρόκειται για διάβρωση εκ των έσω…

Δυστυχώς, οι φόβοι της ΦΑΙΑΚΙΑΣ για κρυπτοκομμουνιστική διάβρωση του ΔΝΤ επιβεβαιώνεται κατά τρόπο αναμφισβήτητο… Την ώρα, που η χώρα απολαμβάνει τα αγαθά των μνημονιακών πολιτικών -μονοκομματικών και πολυκομματικών-, την ώρα, που είναι φανερό, ότι τα …χειρότερα τα ξεπεράσαμε (τα συνηθίσαμε), την ώρα, που η ανάπτυξη καιροφυλακτεί, έρχεται η έκθεση του ΔΝΤ να σπείρει φόβους και αμφιβολίες… Πως δήθεν το 1ο μνημόνιο ήταν λάθος πέρα για πέρα… Πως δήθεν πρόκειται για δανειστικό πρόγραμμα, που υπερχρέωσε αντί να ανακουφίσει την χώρα.
Αυτά τα απαράδεκτα μας θυμίζουν τις συκοφαντικές κραυγές διαφόρων, πως η Ελλάδα έγινε πρόβατο-σφαχτάρι για την διάσωση των τραπεζών και των κερδοσκόπων και για τον αφανισμό του πλούτου της κοψοχρονιά …
Ε! όχι! Δεν θα το ανεχθούμε... Δεν μπορούν οι διάφοροι σμπίροι του ΔΝΤ να αμφισβητούν το μικρό θαύμα, που βιώνουμε καθημερινά και που προαναγγέλλει άλλα μεγαλύτερα θαύματα…  Δεν μπορούν να μας γεμίζουν αντιφατικά αισθήματα για το τιτάνιο έργο της τρικομματικής αλλά και όσων άξιων προηγήθηκαν αυτής… Δεν μπορεί η μαύρη προπαγάνδα του ΔΝΤ να αμφισβητεί τα χειροπιαστά αποτελέσματα, όπως μας τα παρουσιάζουν όλα τα ΜΕΓΑλα κανάλια… Δεν μπορούν να μας ταράσσει το ΔΝΤ τον ύπνο του δικαίου, που απολαμβάνουμε υπό τους ενορχηστρωμένους ήχους της … «ενημέρωσής» μας.  Δεν μπορούν να μας χαλάνε το βόλεμα και την εξοικίωσή μας… Δεν μπορούν να μας κλονίζουν την εμπιστοσύνη στους κυβερνώντες –παρελθόντες και σύγχρονους-.
Εχει και η υπομονή μας τα όριά της. 

Σχόλια