Ας είναι καλά...

Εκεί που διαβάζαμε για την ύφεση, που φτάνει στα 4.8-5% ( τελείως έξω από τις καλές προθέσεις των συντακτών και εφαρμοζόντων τα μνημόνια), για την ανεργία, που φτάνει το 28% (επίσημα, γιατί ανεπίσημα άστα, βράστα...), την ώρα, που γειτονιές-πόλεις της Αθήνας έχουν βουλιάξει σε φτώχια ΝοτιοΑμερικάνικου επίπεδου και την Χρυσή Αυγή να αλωνίζει σαν τα τάγματα εφόδου στην Βαϊμάρη... Αυτή την ώρα, που το γέλιο μας έχει στερέψει ήλθε καλή του ώρα ο Θεόδωρος Πάγκαλος και μας το χαρίζει απλόχερα... Να, λοιπόν τι προκύπτει από σχετικές δηλώσεις τουςγια την ΕΡΤ στον Βήμα-FM ( το Αντιγράφουμε από το Nooz.gr)...
Χαρακτηρίζει την ΕΡΤ "κομμουνιστικό όργανο", σημειώνοντας ότι "κομμούνιζε από το πρωί μέχρι το βράδυ μέχρι αηδίας".
"Δεν βλέπατε ότι η ΕΡΤ που διαλύθηκε, ήταν προπαγανδιστικό όργανο, αυταρχικό και ολοκληρωτικό, ενός κόμματος που είχε το 5-10-20% του ελληνικού λαού;", διερωτήθηκε.
"Εγώ, που είμαι και αριστερής προέλευσης, αφού έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ για το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και τους αντιφασιστικούς αγώνες των λαών, μετά έβλεπα μια συζήτηση μαρξιστών, ούτε ξέρω για ποιο θέμα και στο τέλος, μου κοπανούσε και ένα σοβιετικό φιλμ. Ούτε ο 902 δεν τα κάνει αυτά", τόνισε..
Νάσαι καλά Θεόδωρε !!!

Σχόλια