ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Γράφει ο φίλτατος της ΦΑΙΑΚΙΑΣ Δήμος Μακατσώρης σχετικά με το κυρίαρχο θέμα της επικαιρότητας και προθύμως δημοσιεύουμε...

            

ΙΣΤΟΡΙΚΗ      ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Κοινή διαπίστωση  της συντριπτικής  πλειοψηφίας των Ελλήνων είναι  το ότι  η «χρυσή αυγή»  δεν είναι  πολιτικό κόμμα αλλά εγκληματική  συμμορία.
Η διαπίστωση τους στηρίζεται στις πράξεις  τους :
-          Στους οικονομικούς  μετανάστες.
-          Στην αντιποίηση  αρχής .
-          Στις επιθέσεις τους σε Έλληνες  αντιφασίστες.
-          Στιις επιθέσεις  τους σε πολιτικά πρόσωπα  με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την επίθεση ενόπλου βουλευτή της κατά του Δημάρχου της Αθήνας.
-     Στις επιθέσεις  τους κατά μελών στελεχών και οπαδών αριστερών κομμάτων με αποκορύφωμα την δολοφονική επίθεση κατά μελών του ΚΚΕ.
-        Στις επιθέσεις τους κατά πλανοδίων μικροπωλητών σε λαϊκές αγορές με πρόφαση τον έλεγχο τους, για τον οποίο δεν έχουν καμμία αρμοδιότητα.
- Την χρήση δολοφονικών αντικειμένων όπως γκλόμπς, σιδερολοστούς, σιδερογροθιές και μαχαίρια –στιλέτα.
Αποκορύφωμα  όλων αυτών των πράξεων τους  αποτέλεσε η προσχεδιασμένη επίθεση και δολοφονία του αριστερού αντιφασίστα στην Αμφιάλη. Παράλληλα πρέπει να καταγγελθεί:  
-   η στρατιωτικού τύπου  οργάνωση τους  και  οι τύπου στρατιωτικές παρελάσεις τους.
-         Η έκθίαση ολοκληρωτικών καθεστώτων όπως του χιτλερισμού, της 4ης Αυγούστου, της δικτατορίας των συνταγματαρχών και άλλων.
Έχουν μετατραπεί επίσης σε θιασώτες καθεστώτων βίας και ανελευθερίας και απειλούν τους Έλληνες πολίτες με φυλακές, εξορίες και εκτοπίσεις. Όλες αυτές οι διαπιστώσεις έπρεπε να είχαν πείσει όλους  τους βουλευτές του συνταγματικού  τόξου αλλά και όλους τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες πως η εγκληματική συμμορία της  «χρυσής αυγής» αντιβαίνει το σύνταγμα και τους ποινικούς νόμους και έπρεπε να ζητήσουν από τον Άρειο Πάγο να την θέσει εκτός νομιμότητας.
Παράλληλα να απαγορευτεί  σ’ όλα τα μέλη της «χρυσής αυγής» να συστήσουν νέο κόμμα.
Οφείλει επίσης ο Άρειος Πάγος να καταδικάσει την ηγεσία της «χρυσής αυγής» όχι μόνο για την σύσταση εγκληματικής συμμορίας αλλά και για ηθική αυτουργία σε εγκληματικές πράξεις.
Είναι ώρα ευθύνης για ιστορικές αποφάσεις και όχι για ημίμετρα.

Σχόλια