ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013

Αυτό θα πει αντικειμενικότητα...

Η ...ψυχραιμία και η νηφαλιότητα είναι χαρακτηριστικό της ΔΗΜΑΡ... Τόσο όσο συμμετείχε με τα μπούνια στη κυβέρνηση των μνημονίων όσο και τώρα, που ... την στηρίζει "κριτικά"... Από αυτή λοιπόν, την γραμμή της απόλυτης αντικειμενικότητας δεν αποκλίνει ούτε κατά κεραία αυτές τις κρίσιμες ώρες, που οι τρεις καμπαλέρος (Φαήλος, Χρύσανθος, Φώτης) και όχι μόνον απεργάζονται διάφορα στο όνομα των ...δύο άκρων και της βίας, που εκπορεύεται από αυτά... Η ΔΗΜΑΡ δεν παρασύρεται από τα επιφαινόμενα και το αποδεικνύει με την ανακοίνωση του γραφείου τύπου της, που σας την παραθέτουμε:
ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επενδύουν στην πόλωση. Με ακρότητες επιχειρούν να ανεβάσουν τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης, ακόμα και σε θέματα που απαιτούν ευρύτερη συμπαράταξη, όπως το ζήτημα της βίας. 
Πρόκειται για ανεύθυνες επιλογές με μικροκομματικές σκοπιμότητες. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι αυτή η αντιπαράθεση δεν ωφελεί τον τόπο σε μία περίοδο με οξυμμένα οικονομικά προβλήματα και με τη δράση της Χρυσής Αυγής να τορπιλίζει τη δημοκρατική ομαλότητα.
Αναρωτιώμαστε, τι λένε και πως αισθάνονται ορισμένοι εις τον ΣΥΡΙΖΑ, που μόλις η ΔΗΜΑΡ κατέβασε το μισό της ποδάρι από το κυβερνητικό όχημα σκίστηκαν να την καλωσορίσουν άνευ όρων αλλά μετά Βαΐων και κλάδων σε μία επόμενη συγκυβέρνηση... 
Δημοσίευση σχολίου