Μεγάλη ατυχία...

Την είδηση την μεταφέρουμε αυτούσια από το διαδικτυακό ιστότοπο Nooz.gr με το σχόλιο, ότι δυστυχώς η βλακεία σε ολίγες περιπτώσεις είναι γονιδιακή ενώ στις περισσότερες είναι απολύτως επίκτητη, ανάλογη με τον πολιτισμό των ατόμων αλλά και την συλλογική κουλτούρα της κοιωνίας αναφοράς. Η φυλεκτική ανάμειξη του γονιδιώματός του είναι "ατυχία' του αλλά η ηλιθιότητα του είναι κατάκτηση δική του και της κοινωνίας των ομοίων του...

Υπέρμαχος της λευκής "καθαρότητας" που προσπαθεί να δημιουργήσει έναν λευκό θύλακα στη Βόρεια Ντακότα όπου κατοικεί, έμαθε - σε ζωντανή μετάδοση - ότι είναι κατά 14% αφρικανικής καταγωγής, σύμφωνα με τεστ DNA που του έγινε.

Ο 62χρονος Κρεγκ Κομπ ακολουθεί όπως λέει τον Χριστιανισμό που "είναι υπέρ της ρατσιστικής συνείδησης" και προσπαθεί να φτιάξει έναν θύλακα μόνο με λευκούς Αμερικανούς, αγοράζοντας γη, παρά τις διαδηλώσεις εναντίον του.

Έδωσε DNA για τις ανάγκες μίας εκπομπής με το όνομα "Φυλή στην Αμερική" και έμαθε τα αποτελέσματα σε ζωντανή μετάδοση, πράγμα που δεν τον χαροποίησε καθόλου και μίλησε για "στατιστικές" που δεν έχουν νόημα.

Σύμφωνα με τον Independent, ο Κομπ φέρεται να είχε παρενοχλήσει ζευγάρι από μία λευκή και έναν Αφροαμερικανό, αφήνοντας στην πόρτα τους σημειώματα που έλεγαν "γιατί παντρεύτηκες τον νέγρο;".

Επίσης είχε τοποθετήσει πινακίδες με σβάστικα, σε ένα από τα πιλοτικά σχέδια για "λευκούς οικισμούς".

Σχόλια