Οταν μυρίσει εξουσία...

Το παρακάτω κείμενο του φίλτατου της ΦΑΙΑΚΙΑΣ Στέφανου Πάντου αναρτήθηκε επ' ευκαιρία της συνέντευξης του κ. Μίμη Ανδρουλάκη στον ραδιοφωνικό σταθμό 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ... Δεν είναι μόνον επειδή συμφωνούμε με το πνεύμα του κειμένου... Είναι, που μας θυμίζει καταστάσεις εδώ στην νήσο των ΦΑΙΑΚΩΝ, όπου διάφοροι παλιοί πραιτωριανοί αυταρχικών μηχανισμών που διέγραφαν ως δρεπανοφόρα άρματα, διάφοροι ψευδομάρτυρες των μηχανισμών αυτών έγιναν θαυματουργικώς "ανανεωτικοί". Και στην συνέχεια έγιναν "πεταλουδίτσες", που πετούσαν από παράταξη σε παράταξη προς εξυπηρέτηση ...ιδίων και οικογενειακών συμφερόντων. Και μόλις προ έτους (την βραδυά των εκλογών) επανεμφανίστηκαν στο προσκήνιο και μετά μοκρόχρονη απουσία πήραν στα χέρια την ...ντουντούκα της νίκης και του αγώνα... Εκτοτε, επιδίδονται νυχθημερόν στο ιερό καθήκον της μαζικής εγγραφής μελών, που την κρίσιμη ώρα θα ...ψηφίσουν όπως πρέπει... Με ... απόλυτη ανιδιοτέλεια εξάλλου και αγωνιστική ταπεινοφροσύνη διαμορφώνουν τους συσχετισμούς ώστε να διεκδικήσουν θέσεις υψηλόβαθμες για τις μελλούμενες αυτοδιοικητικές και άλλες εκλογές... Τα έχουμε πεί σε φίλους και γνωστούς, που είχαν λόγο να ενδιαφέρονται αλλά μας τόνισαν ότι το φαινόμενο είναι στενά τοπικό... Δεν συμβαίνει αλλού... Και πάνω, που το είχαμε πιστέψει, πως για όλα φταίει η ...Κερκυραϊκή υγρασία, νάσου και μπουκάρουν μερικοί επώνυμοι, όπως καληώρα... Το δικαίωμα της συνέντευξης αυτονόητο αλλά εμείς οσμιζόμαστε, πως πίσω από τη συνέντευξη κρύβεται διάθεση προσέγγισης τώρα, που μυρίζει εξουσία... Μάλλον θα φταίει η καχυποψία μας...
Μακρύς ο πρόλογος, διαβάστε το κείμενο του Στέφανου Πάντου...  

"Πρωινός εφιάλτης αυτός σήμερα στον 105,5FM. ΕΛΕΟΣ!!!
Υποτίθεται ότι είναι το ραδιόφωνο του Σύριζα! Τι αμετροέπεια ήταν αυτή στο ξέπλυμα και τη διαφήμιση του κυρίου "Ναι στα πάντα όλα απάντων των Μνημονίων", του Νάρκισσου "κοντού" Μίμη Ανδρουλάκη!
Από τον διευθυντή, μάλιστα, του ραδιοσταθμού. O 105,5 χορηγός του συγγραφέα! Ραδιοφωνικό βήμα στον κύριο αυτό για να δίνει και συμβουλές στο πώς πρέπει να πολιτευτούν ο Τσίπρας , ο Καρτερός και το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ !
Ο "κοντός" ΄προσπάθησε να διαλύσει το ΚΚΕ, να καταστρέψει τον Συνασπισμό, και τώρα εκμηδενίζει το ΠΑΣΟΚ. . . Και τώρα χτυπά την πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ!
ΕΛΕΟΣ !!!

Δεν χρειαζόμαστε άλλον "γελωτοποιό" και μάλιστα επικίνδυνο.
Ο Μίμης Ανδρουλάκης μόνος του έχει ξεφτιλιστεί, και συνεχίζει να ξεφτιλίζεται εντελώς . . . .Κρίμα γιατί είναι ένας πολύ έξυπνος και μορφωμένος άνθρωπος με τεράστιες ικανότητες και δυνατότητες . . .

ΚΡΙΜΑ !!!
Ξερετε οτι δεν ανηκω στον ΣΥΡΙΖΑ. Σαφεστατα το ΚΟΚΚΙΝΟ  μπορει και πρεπει να καλει τον οποιοδηποτε αλλα εχω την αισθηση οτι ο Ανδρουλακης φανηκε στην συζητηση οτι εμεινε στο απυροβλητο και οτι μπορει σημερα να κανει συστασεις και να καθοδηγει την αριστερα συνολικα με το ιδιο ατσαλακωτο υφος του, και εχοντας δειξει το ιδιο και μοναδικο εισητηριο στο κινημα πριν δεκαετιες... Εχει ακυρωθει ομως και το εισητηριο και ο ιδιος εδω και χρονια απο την τραγικη  και αθλια πολιτικη του πορεια..

Δεν θεωρω κανενα προδοτη ουτε φυσιικα τον Μιμη...Αν σχεδιαζω κτιρια που το ενα πεφτει μετα το αλλο, δεν μπορω να κανω μαθηματα σχεδιου και με υφος! ... Αλλο γελοιος και αλλο προδοτης... Δεν θαυμαζω κανενα παλιο εισητηριο και αν εχεις θολουρα σε οποιοδηποτε επαγγελμα το παρατας και κανεις κατι αλλο..αυτο ειναι ο εντιμος δρομος που ακολουθησαν οι σοβαροι ανθρωποι σε ολους τους πολιτικους η επαγγελματικους χωρους. Αν ο μιμης εμενε εκτος ενεργου πολιτικης θα ειχε προσφερει πολλα λογω εξαιρετικων δυνατοτητων."

Σχόλια