Τι παρακμή, Θεέ μου...

Ο φίλτατος της ΦΑΙΑΚΙΑΣ Γιώργος Ρούσης μας έστειλε το δημοσιευμένο στην  TVXS σημείωμα της οργάνωσης "Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών", που είχε αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ. Το παραθέτουμε: 

Μια άγνωστη οργάνωση, η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών, ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ. Όπως πολύ ορθά γράφει ο Στέλιος Κούλουγλου "Όποιος έχει πείρα από προκηρύξεις τρομοκρατικών οργανώσεων με δυσκολία θα συγκρατήσει τα γέλια του, αλλά το πιο κωμικοτραγικό είναι ότι η προκήρυξη χρησιμοποιούσε καθαρεύουσα. Αντιγράφω:
«Εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο το στοιχείο του αιφνιδιασμού, ομάδα συντρόφων προσέγγισαν εποχούμενοι το στόχο μέχρι του προαποφασισμένου σημείου, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν. Οι δύο σύντροφοι που αποβιβάστηκαν από το κλεμμένο όχημα κατάφεραν επίσης χωρίς κανένα εμπόδιο να πλησιάσουν το στόχο στην απαιτούμενη απόσταση ώστε να βάλλουν εναντίον του με εκτοξευτήρα( RPG) που έφερε αντιαρματική ρουκέτα. Τελικά ήταν μια αστοχία υλικού- αφού δύο φορές ο επιφορτισμένος με το συγκεκριμένο ρόλο σύντροφος επιχείρησε να ξαναοπλίσει τον εκτοξευτήρα δίχως αποτέλεσμα-, που ματαίωσε τον αρχικό μας σχεδιασμό ωθώντας το δεύτερο σύντροφο να βάλλει με πολεμικό τυφέκιο τύπου Καλασνικοφ εναντίον του κτιρίου, καθώς θα ήταν για εμάς για εμάς αδιανόητο να φύγουμε άπραγοι από ένα τόσο σημαντικό στόχο». (οι υπογραμμίσεις δικές μου).

Θλίψη μας προκάλεσε το εν λόγω σημείωμα... Πού είναι εκείνες οι εποχές που οι "γνωστοί-άγνωστοι" μηχανισμοί έβγαζαν ανακοινώσεις ή έστειναν έντυπα που θα τα ζήλευαν και οι καλύτεροι μηχανισμοί αγγιτάτσιας-προπαγάνδας... Και σήμερα με τα καλύτερα μέσα να έχουμε πέσει τόσο χαμηλά, μα τόσο χαμηλά...  

Σχόλια