Για όνομα !!!

... που θα έλεγε και ο Λάκης λαζόπουλος υποδυόμενος την σικ νεόπλουτη των Βορείων Προαστείων... Μα, πού το πάνε επιτέλους εκεί στο Πανελλήνιο ΣΟΚ!!! Διάβασα σήμερα την εισήγηση του αρχηγού στην κοινοβουλευτική ομάδα και συγχίστηκα... Απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί σε βάρος της τρόϊκας, που την κατονόμασε:  υβρίδιο. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!! Τέλος πάντων... Σας μεταφέρουμε το σχετικό πληροφοριακό σημείωμα από το NOOZ.gr

Δεν θέλουμε πολιτικές χάρες, μέσω πολιτικής διαπραγμάτευσης, παρουσιάζουμε οικονομικά αποτελέσματα, θέλουμε αναγνώριση των θυσιών των Ελλήνων και θέλουμε αξιόπιστους, έγκυρους αλλά θεσμικούς συνομιλητές, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στη συνεδρίαση της ΚΟ του Κινήματος, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της τρόικας, η οποία φέρεται να επιμένει σε εξωπραγματικές θέσεις.
Ο κ. Βενιζέλος απέδωσε στην τρόικα τα αίτια της σημερινής κατάστασης, η οποία -όπως είπε- ανάγεται στο πραγματικό και το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της.
Και την χαρακτήρισε «υβρίδιο», το οποίο προέκυψε λόγω της κρίσης και από το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπόρεσε να προβλέψει το ενδεχόμενο μιας κρίσης.
Όλα αυτά, πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, συνιστούν αμφισβήτηση του θεσμικού πλαισίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ευρωζώνης, που δεν μπόρεσαν ούτε να προβλέψουν ούτε να αντιμετωπίσουν την κρίση.

Τέτοια καταστροφολογική κριτική για την ΕΕ...Τέτοια αμφισβήτηση της εθνοσωτηρίου συμβολής της Τρόϊκα... Δεν θα μας βγει σε καλό... Και τώρα, που χρειαζόμαστε μία ...σοβαρή κεντροαριστερά... Μόνος του ο Φώτης τι να μπορέσει, τι να προλάβει, τι να καταφέρει... Ασε που κι αυτός τελευταία τόχει ρίξει στα ...αριστερίστικα... Μόνοι τους οι 58 και 5-6 μεγάλα κανάλια τι να σου κάνουν...  

Σχόλια