Τουλάχιστον να μας μπει με λίγο γέλιο ...

Αντί των τυπικών ευχών για μία καλύτερη χρονιά (η ευχή μπορεί να γίνει ελπίδα  και προσδοκία μόνον από μας συνολικά και συλλογικά) θα παραθέσουμε το "αναρχικό" κείμενο, που μας έστειλε ο φίλτατος της ΦΑΙΑΚΙΑΣ Στέφανος Πάντος... Το ελεύθερο από κλισσέ χιούμορ έχει μεταξύ άλλων θετικών και προωθητικά απελευθερωτική δύναμη... 

Oι αναρχικοί πολλές φορές μέσα από δράσεις αλλά κυρίως μέσα από τα συνθήματά τους (άπαιχτοι στον συγκεκριμένο τομέα) έχουν αποδείξει την ευαισθησία τους, την αλληλεγγύη τους, την αγωνιστικότητά τους.
Με αυτή την παρέμβαση δείχνουν και το χιούμορ τους!
Η υπογραφή της προκήρυξης "Κομάντο Τζιτζιφιόγκοι, LIAPIS" όλα τα λεφτά

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ...

 
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΛΙΑΠΗ!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΦΟΡΤΙΣΤΗ!

Από το κείμενο της προκύρηξής τους «υπέρ» του Λιάπη

(....)ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

1. Να ξαναγυριστεί η σκηνή της προσαγωγής του ΜΛ στον εισαγγελέα όχι με το άθλιο φουσκωτό μαύρο μπουφάν αλλά appropriately με το λευκό αλεξίσφαιρο της αντιτρομοκρατικής (έστω και με εφέ), όπως αξίζει σε κάθε αγωνιστή περιωπής.

2. Να υπάρχει ζωντανή κάλυψη από τον Πέτρο τον Καρσιώτη της καταδίωξης του ΜΛ στην Ασία για να γελάσει επιτέλους λίγο το χειλάκι του χειμαζόμενου ελληνικού λαού.

3. Να αυξηθούν οι διώξεις στο σύντροφο ΜΛ και σε αντάλλαγμα να παραμείνουν στο ακαταδίωκτο οι μιζαδόροι, οι διαπλεκόμενοι και όσοι με τις εγκληματικές πολιτικές τους οδηγούν στην απόγνωση την ελληνική κοινωνία.

 Τι είναι σοβαρότερο; Στημένοι διαγωνισμοί, ρουσφέτια, χέρια βαμμένα με αίμα και η διάλυση του κοινωνικού ιστού ή μία παράβαση του ΚΟΚ; Ο ΚΟΚ ΦΥΣΙΚΑ.

Ένα κλείσιμο του ματιού και ένα καλυμμένο συντροφικό σινιάλο σε όλους τους συντρόφους που συνεχίζουν την καλή δουλειά καλά κρυμμένοι σε βουλές, υπουργικά συμβούλια, νομοτεχνικές επιτροπές και πρωτόκολλα εφοριών.

Βαστάτε συντρόφια, τους έχουμε τρελάνει για τα καλά, η νίκη είναι κοντά.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟ.

Αναρχικοί για την Κοινωνική Μνήμη
"Κομάντο Τζιτζιφιόγκοι LIAPIS"

Σχόλια