Ντάξει μωρέ, τώρααα!!!


Φαίνεται, ότι ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ για την Δυτική Μακεδονία, όπως διαβάζουμε σε σχετική ειδησεογραφία) είχε σχολιάσει κάπως ... ιδιαίτερα την σύλληψη μελών της Χρυσής Αυγής... Σας μεταφέρουμε από το Nooz.gr: ... «Τώρα που η Χρυσή Αυγή μπήκε στην στενή, ο Ελληνικός λαός θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, θα έχει λύσει όλα τα προβλήματα του και ευτυχισμένος θα απολαμβάνει την σωτηρία της δημ(ι)οκρατία τους. Οι φόροι θα μειωθούν δραστικά, οι μισθοί θα γίνουν βιώσιμοι, οι θέσεις εργασίας θα έρχονται κατά χιλιάδες, (ο Βενιζέλος υποσχέθηκε… 900.000 θέσεις εργασίας ), τα νοσοκομεία θα ανοίξουν για τον κόσμο και όχι μόνο για τους λαθρομετανάστες, τα σχολεία θα έχουν αρκετούς καθηγητές για να διδάξουν και προπαντός τα Εθνικά μας θέματα θα επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Καλό μεσημέρι!». 
Ο ίδιος ο κ. Θόδωρος Καρυπίδης είχε φιλοξενήσει στο κανάλι του τον βουλευτή της Χ.Α. κ. Κασιδιάρη και, όπως πάλι διαβάζουμε στο Nooz.gr σχολίαζε πως «ο Δένδιας σχεδιάζει να φέρει μετανάστες στην περιοχή» και την σχολιάζει λέγοντας ότι δεν χρειάζεται η τοπική κοινωνία να λειτουργήσει με αργά ανακλαστικά και στην πεπατημένη «η Δυτική Μακεδονία να τρώει την μια σφαλιάρα μετά την άλλη».

Στην καλύτερη των περιπτώσεων από τα γραφόμενα και λεγόμενα του κ. υποψηφίου προκύπτει ένα λαϊκίστικο ύφος ελάχιστα προσιδιάζων σε αριστερό ήθος και λογική. 
Οσο για την φιλοξενία τοπυ Χρυσαυγίτη Βουλευτή η ΦΑΙΑΚΙΑ αναγνωρίζει -σύμφωνα και με τα λεχθέντα από τον κοινοβουλευτικο εκπρόσωπο κ. Νίκο Βούτση- ότι δρα εξισορροπιστικά... Στο κάτω της γραφής, είναι πιθανόν να μην το γνώριζαν οι κ.κ. Βίτσας και Πουλάκης, που του έκαναν την πρόταση γιατί, όπως είπε και πάλι ο κ. Βούτσης στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ανοίγουν του φακέλλους για τα συνεργαζόμενα με αυτόν στελέχη... 
Γι' αυτό στην ΦΑΙΑΚΙΑ θεωρούμε τον ...δημιουργθέντα θόρυβο ύποπτο και παραπλανητικό και αυθορμήτως αναφωνούμε το προοδευτικό και πατριωτικό: Ντάξει μωρέ, τώρααα!!! 
ΥΓ. Η Κερυραϊκή παραλλαγή του: Ντάξει μωρέ, τώρα!!! είναι: μωρέ Ωωωωωωω!!! Για να εμπλουτίζετε τις εθνικοτοπικές σας γνώσεις...

Σχόλια