ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

Ο αιωνόβιος και αώνιος έφηβος

Δεν δικαιούμαι να απέχω στην ζοφερή εποχή που ζούμε, δηλώνει ο Μανώλης Γλέζος μετά την αποδοχή της υποψηφιότητάς του ως ευρωβουλευτής... Και εμείς γεμίζουμε χαρά, ικανοποίηση και αγαλλίαση στην ζοφερή αυτή εποχή από την στάση αυτού του 92χρονου έφηβου... Λες και ήταν χτές που κατέβασε από την ακρόπολη το μισητό αγγυλωτό σύμβολο της ηλιθιότητας και της βαρβαρότητας... Διαβάστε τη δήλωσή του:

Λίγο πριν κλείσω τα 92 μου χρόνια, αποδέχτηκα την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, του ΣΥΡΙΖΑ και πολλών συναγωνιστών να είμαι υποψήφιος Ευρωβουλευτής. Ο λόγος είναι προφανής: στη ζοφερή εποχή που ζούμε, δεν δικαιούμαι να απέχω" αναφέρει ο αγωνιστής της Αντίστασης, Μανώλης Γλέζος.
"Κι ακόμα υπάρχει ένας ιδιαίτερος, δικός μου λόγος: η κλιμάκωση του αγώνα για τη διεκδίκηση των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα. Οι συμμαχητές μου που χάθηκαν σε μάχες, εκτελέστηκαν ή πέθαναν απροσκύνητοι με καλούν να τους εκπροσωπήσω, όρθιος, στις επάλξεις του χρέους" προσθέτει.
"Γέρασα διεκδικώντας γι’ αυτούς και για τη χώρα μας το αυτονόητο: την απονομή δικαιοσύνης. Είναι πολύ αργά τώρα να το βάλω κάτω. Είναι καιρός η υπόθεση των γερμανικών οφειλών να τελειώνει. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά με έναν τρόπο: τη δικαίωσή μας"
Δημοσίευση σχολίου