Οταν η κοινωνία είναι ζωντανή...

Μας το έστειλε ο φίλτατος Νίκος Ματζάκος και ασμένως το αναπαράγουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση ως μικρό δείγμα της επιβαλλόμενης εγρήγορσης απέναντι στον φασισμό...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Χοντρή γιούχα στην Ιερισσό.

Έφυγαν με αστυνομική προστασία

Υποδοχή με …γιούχα επιφύλαξαν οι κάτοικοι της Ιερισσού στη Χαλκιδική σε κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής, που εμφανίστηκε στην περιοχή στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας.

Οι κάτοικοι αποδοκίμασαν έντονα τα μέλη της ΧΑ και τους ανάγκασαν να φύγουν υπό αστυνομική προστασία.

Να σημειωθεί ότι η Χρυσή Αυγή έχει ταχθεί απερίφραστά υπέρ της δημιουργίας μεταλλείου χρυσού, ενάντια στην οποία οι κάτοικοι της Ιερισσού και των γύρω περιοχών παλεύουν εδώ και χρόνια. 

Σε σχετική του ανακοίνωση το Συντονιστικό Ιερισσού και η Επιτροπή Αγώνα Μ. Παναγίας ενάντια στην εξόρυξη χρυσού αναφέρουν:
«Είστε ανεπιθύμητοι.
Σε μια στιγμή που ήδη έχουν ξεκινήσει νέες διώξεις κατά του κινήματος κατά της εξόρυξης χρυσού, η Χρυσή Αυγή κάνει την εμφάνισή της ανακοινώνοντας την παρουσίαση των υποψηφίων της στις επερχόμενες εκλογές σε εκδήλωση στην Ιερισσό.
Ποιος θα πίστευε ότι το ακροδεξιό δεκανίκι του συστήματος επιλέγει τυχαία τον τόπο και τον χρόνο; Κανείς.
Πρόκειται απλώς για άλλη μια προσπάθεια κατασυκοφάντησης του Κινήματος, για άλλον έναν εκβιασμό.Αυτό που θέλουν να πετύχουν είναι να μας παρουσιάσουν σαν ανθρώπους που στέκονται απαθείς απέναντι σε δολοφόνους του κοινού ποινικού δικαίου. Όμως δεν θα το επιτρέψουμε αυτό.
Εμείς, οι άνθρωποι που παλεύουμε για τη ζωή μας, δεν θα νομιμοποιήσουμε ποτέ στυγνούς δολοφόνους, που με δηλώσεις και πράξεις τους, στηρίζουν και στηρίζονται από το κεφάλαιο. Η αντίσταση του Κινήματος είναι μαζική και γενική απέναντι σε οτιδήποτε στρέφεται κατά της ζωής και της ελευθερίας, απέναντι σε όσους καταπατούν το δικαιωμά στη διαφορετικότητα, απέναντι σε όσους σπέρνουν τον φόβο για να καμωθούν τους δυνατούς.
Δεν φοβηθήκαμε ποτέ και δεν θα το κάνουμε τώρα. Δεν κοιτάξαμε ούτε μια στιγμή το ένα, αλλά φροντίσαμε το όλον. Έτσι, για άλλη μια φορά θα διώξουμε άλλον έναν συστημικό δολοφόνο από την περιοχή μας και θα δηλώσουμε ότι όσοι προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν αυτό που θα πετυχαίνουν είναι να ενδυναμώνουν την αποφασιστικότητά μας.»


 [Πηγή: ToPontiki - Πηγή Βίντεο: Seleo.gr]

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ: 
http://www.bankwars.gr/2014/05/%CE%A7%CE%A1%CE%A5%CE%A3%CE%97-%CE%91%CE%A5%CE%93%CE%97-%CE%A7%CE%BF%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CF%87%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%99%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%83%CF%8C/ 

Σχόλια