Ποιός είπε ότι καταλύεται το κράτος πρόνοιας ;;;

Ο φίλτατος ΠΑΠ ξαναχτυπά για να αποκαταστήσει την αλήθεια, που ...βεβηλοι και ιερόσυλοι επιχειρούν να αμφισβητήσουν... Σ' αυτή την αποκατάσταση της αληθείας επιθυμεί να συμβάλλει και η ΦΑΙΑΚΙΑ φιλοξενώντας το κείμενο - καταπέλτη του ΠΑΠ... Και με τεκμήρια, παρακαλώ... Οχι κουβέντες στον αέρα...


Ποιός είπε ότι καταλύεται το κράτος πρόνοιας ;;;
Από που άραγε βγάζουν μερικοί κακοήθεις και προκατειλημένοι αυτό το συμπέρασμα ;
 Απλά δεν θέλουν να δουν ή κάνουν πως δεν βλέπουν τη πραγματικότητα, η οποία τους διαψεύδει κατηγορηματικά.
 Ιδού λοιπόν η απόδειξη


Ας μας πουν λοιπόν όλοι αυτοί οι κακεντρεχείς, που θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις, σε ποιά άλλη χώρα θα μπορούσε
το ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ, να έχει προνοήσει με τέτοιο οργανωμένο, αποτελεσματικό και προτότυπο τρόπο για την εξυπηρέτηση των πολιτών του, αποδεικνύοντας τον ανθρωπισμό και την ευαισθησία του.
Υ.Γ. Την αφίσα την είδα όντως κολλημένη σε κάδο.


Απ'ότι φαίνεται όμως είχε πρωτοεμφανιστεί στα Χανιά και είχε ξεσηκώσει πολύ μεγάλο σάλο, τόσο που ο κ.. της φωτογραφίας αναγκάστηκε να κάνει την παρακάτω διάψευση :
Σχετικά με φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και η οποία απεικονίζει αφίσα με οδηγίες προς τους σιτιζόμενους από τους κάδους απορριμμάτων πολίτες, το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ενημερώνει, πως το ΥΥΚΑ και οι Υπηρεσίες του ουδέποτε προέβησαν στην έκδοση και διανομή της εν λόγω αφίσας.
Δημοσιεύθηκε: 06 03 2012
(προσέξτε δεν λέει τουλάχιστον “δήθεν σιτιζόμενους”, αλλά προς τους σιτιζόμενους)
Τώρα βέβαια από κάτι τέτοιους, άμα θέλουμε τα πιστεύουμε.
Δεν είναι λίγες οι φορές που πληρώσαμε αδρά “εξειδικευμένες” καλλιτεχνίζουσες εταιρίες να προωθήσουν τη κοινωνική πολιτική του υπουργείου, σε θέματα δημόσιας υγείας.
Τι μας προβληματίζει δηλαδή, επειδή δεν την είδαμε στην τηλεόραση. Άλλωστε γι αυτό γίνονται πλέον περικοπές δαπανών.
Εξ άλλου μήπως οι υπουργικές αποφάσεις του κ... διέπονταν από άλλο πνεύμα και ήθος !!!!

Εύχομαι να μην δούμε κάποια αντίστοιχη έκδοση από το υπουργείο παιδείας, με επιμέλεια της κας Ρεπούση, σαν ειδική σε θέματα συνωστισμού, που ενδεχόμενα να προκύψουν στο εγγύς μέλλον  !!!! 

Σχόλια