ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014

Ομορφος κόσμος, φιλελεύθερος και αγγελικός...

Αντιγράφουμε την είδηση, από τον ιστότοπο Nooz.gr... Κανονικά η ανατριχίλα θα έπρεπε να δυσκολεύει ακόμη και την απλή συζήτηση για το γεγονός... Ο φιλελευθερισμός, όμως μας έχει εξοικιώσει με τα αγαθά της καθημερινότητάς του... Πως να αμφισβητήσεις μετά τα επιτεύγματα της τελευταίας 4ετίας, που η χώρα νοικοκυρεύεται, οι πολίτες συνειδητοποιούν το χρέος τους και η ανάπτυξη έρχεται να μας προαπαντήσει με βήμα ταχύ...


Πάτρα: Δεκάχρονα στην πορνεία για δέκα ευρώ...

Παράδεισος της παιδοφιλίας και του αγοραίου έρωτα με αντικείμενο κορίτσια ηλικίας 9 , 19 και 12 χρόνων αναδεικνύεται το τελευταίο διάστημα η Πάτρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Patras Times, που αναφέρει πως κοριτσάκι από τη Ρουμανία εκπορνεύονται στο άνω μέρος της πλατείας Γεωργίου και τμήμα της οδού Πατρέως 
Στόχος η προσέγγιση ηλικιωμένων και κατά κύριο λόγο συνταξιούχων – τους οποίους πλησιάζουν προκειμένου να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά με αντάλλαγμα τα παιδιά.
Το «τιμολόγιο» ξεκινά από πέντε ευρώ για την περίπτωση που ο «πελάτης» θα δει μόνο το στήθος κάποιου ανήλικου κοριτσιού και ανάλογα προσαυξάνεται με το ποσό να φτάνει τα 15 και 20 ευρώ σε περίπτωση που ο ηλικιωμένος ζητήσει και να ασελγήσει πάνω στο παιδί. 
Σύμφωνα με επίσημες καταγγελίες από τη στιγμή που θα βρεθεί ο πελάτης – καθημερινά το επάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου και η οδός Πατρέως έχει πλέον από νωρίς το πρωί μόνιμους θαμώνες συγκεκριμένους ηλικιωμένους ως …θαμώνες , τα παιδιά, με την καθοδήγηση των σωματεμπόρων,  οδηγούν τους πελάτες τους μέσα σε συγκεκριμένες πολυκατοικίες οι οποίες διαθέτουν κλιμακοστάσιο το οποίο οδηγεί σε υπόγειους χώρους.
Καθημερινά για τα όσα συμβαίνουν στην καρδιά της Πάτρας, γίνονται μάρτυρες οι αυτοκινητιστές που σταθμεύουν στην πλατεία Γεωργίου και έμποροι της οδού Πατρέως. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές σχετικές καταγγελίες έχουν γίνει και στις αρμόδιες αρχές αλλά μέχρι στιγμής το φαινόμενο παίρνει μορφή χιονοστιβάδας.
Δημοσίευση σχολίου