ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ

Γράφει ο φίλτατος της ΦΑΙΑΚΙΑΣ Μάκης Μανέτας, θυμίζοντας μας αυτούς, που επέδειξαν το υπέρτατο ηρωϊσμό, σηκώνοντας στον ιστό της τη σημαία της ανθρωποσύνης, που βαρύτατα δοκιμάζεται από κάθε λογής παροιμιώδη μέσο ανθρωπάκο... Παραθέτουμε το κείμενο:

Σαν προχτές εδώ και σαράντα χρόνια εκτελέστηκε με πισώπλατο λογχισμό από τούς προδότες πραξικοπηματίες της Κύπρου ο Σωτήρης Αδάμου Κωνσταντίνου φαντάρος της 31ης Μοίρας Καταδρομών σαν αρνήθηκε να κινηθεί κατά της νόμιμης Κυβέρνησης της Κύπρου.
Ο Σωτήρης μέλος της Νεολαίας του ΑΚΕΛ κι αδελφός του τερματοφύλακα της Ομόνοιας Χριστάκη Αδάμου πέρασε του Ιώβ τα πάθη πρίν θανατωθή από βασανιστήρια κι εξευτελισμούς σύμφωνα μ'αφηγήσεις συστρατιωτών του.
Κάτι πρέπει να κάμει το Κυπριακό Κράτος για να τιμήσει τη Μνήμη του.
'Όπως έχει την υποχρέωση να κάμη το Ελληνικό για τους τριάντα περίπου Τούρκους φαντάρους μέλη του ΚΚΤουρκίας ,του ΚΚ(μ-λ)Τ και της Ντέβ Γιόλ που εκτελέστηκαν εν Ψυχρώ γιατί εφαρμόζοντας διεθνιστική Γραμμή δεν δέχτηκαν να συμμετάσχουν στην Εισβολή τις στιγμές της απόβασης στη Κερύνεια.
Κάτι ανάλογο πρέπει να πράξει και το Τούρκικο για τούς καμιά εκατοστή 'Ελληνες κομμουνιστές που εφαρμόζοντας τη ντιρεχτίβα της Διεθνούς αρνήθηκαν να συνεχίσουν το πόλεμο στα 1919 στα ενδότερα της Μ,Ασίας που ήταν πιά καταχτητικός -ιμπεριαλιστικός.
Ετύπωσαν φυλλάδια που καλούσαν σε μαζική λιποταξία και στροφή των όπλων κατά του Βασιλιά.
Δέ χρειάζονται πολλές κουβέντες για να τιμηθεί η μεγαλοσύνη τέτοιων πράξεων μοναχά έφαρμόσανε στη πράξη τούς στίχους του ποιητή:
Κι εγώ Λαός , κι εσύ Λαός........

Σχόλια