Μήπως να το σκεφτούμε και εμείς;;;


 Τώρα, στα χρόνια της κρίσης, (από την οποία βγαίνουμε όλο και με πιο γρήγορους ρυθμούς) χρειάζεται να οξύνουμε το επιχειρηματικό μας ταλέντο... Αυτό μας λένε καθημερινά τα ΜΕΓΑλα κανάλια και μας παροτρύνουν να σκεφτούμε, ό,τι μπορούμε για να οδηγηθούμε στην ανάπτυξη... Εχουμε δεί π.χ. οχτακόσιες φορές στην ΤV δύο κοπελιές, που έχουν στήσει στην Κορινθία μία επιχείρηση παραγωγής σαλιγκαριών... Kαλά κάνουν αλλά δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε, ότι θα βγούμε από την κρίση αν το ρίξουμε -όλοι μαζί- στα σαλιγκάρια... Πάντως, στην ΦΑΙΑΚΙΑ αυτή η παρότρυνση μας έχει σημαδέψει και τρώμε ώρες ολόκληρες για να εμπνευστούμε νέες αναπτυξιακές ιδέες... Και ενώ, είναι αλήθεια, δεν κατέβαζε η κούτρα μας , έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία η πληροφορία ... 

Εχουμε και λέμε, λοιπόν... Ποια δραστηριότητα κυριαρχεί στην ελεύθερη αλλά δοκιμαζόμενη οικονομία μας; Ο τουρισμός... Τι επιδιώκουμε κάθε μέρα, κάθε ώρα;;; να ανεβάσουμε τον αριθμό των αφίξεων... Με αυτό καταναλώνονται οι πάντες, ιδιαίτερα στα τουριστικά μέρη της χώρας... Ε! λοιπόν, να τι έκαναν στην Ισπανία, που κι αυτή έχει ισχυρή τουριστική οικονομία...  Μεταφέρουμε αυτολεξεί από το Νooz.gr...

Στο μάτι του κυκλώνα έχουν βρεθεί δύο μπαρ στο γνωστό τουριστικό νησί Μαγιόρκα καθώς όπως έγινε γνωστό προσφέρουν δωρεάν αλκοόλ στις γυναίκες που μετέχουν σε πράξεις δημόσιας πεολειξίας, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Ελ Μούντο.
Βίντεο που κυκλοφορούν σε ιστότοπους εμφανίζουν νεαρές τουρίστριες να επιδίδονται δημόσια σε πράξεις πεολειξίας σε δεκάδες άντρες οι οποίοι στέκονται στη σειρά.
Τα μπαρ βρίσκονται στη περιοχή Μαγαλούφ, έναν ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό κυρίως για Γερμανούς και Βρετανούς τουρίστες κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.
Οι ισπανικές αρχές από την πλευρά τους επέκριναν τη συγκεκριμένη πρακτική, αλλά πρόσθεσαν πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτε για να σταματήσουν τις σεξουαλικές πράξεις καθώς πρόκειται για ερωτικές συνευρέσεις μεταξύ συναινούντων ενηλίκων ατόμων.
«Είναι ηθικά κατακριτέα πράξη και επιβλαβής για εκείνους που την κάνουν. Αλλά είναι κάτι που γίνεται μεταξύ ενηλίκων που είναι ελεύθεροι να κάνουν κατά το δοκούν αυτό που επιθυμούν» είπε η Ισαμπέλ Λίνας επικεφαλής του ινστιτούτου γυναικών της Μαγιόρκας μιλώντας στην Ελ Μούντο.
Τη συγκεκριμένη πράξη κατέκρινε και ο δήμαρχος Μανού Ονιέβα λέγοντας ότι «πρέπει να ληφθεί κάθε δυνατό νομικό μέτρο για να εκλείψουν αυτού του είδους οι πρακτικές»....
Μια άλλη ισπανική εφημερίδα η Λα Βανγκάρντια αναφέρει ότι εκτός από τα δύο συγκεκριμένα μπαρ πράξεις πεολειξίας είναι ορατές και στους δρόμους του Μαγαλούφ γεγονός που υποδηλώνει ότι η πρακτική αυτή έχει διαδοθεί και δεν είναι κάτι που συμβαίνει σε συγκεκριμένους ιδιωτικούς τουριστικούς χώρους ή εγκαταστάσεις.

Και να σκεφτεί κανείς, πως πριν μία περίπου 10ετία, το σπορ αυτό ανθούσε στον Κάβο, που είχε γίνει διάσημος στις Εγγλέζικες εφημερίδες... Αλλά έτσι, είμαστε εμείς... Εχουμε ιδέες, ξεκινάμε πρώτοι αλλά τα παρατάμε... Γι' αυτό δεν έχουμε προκοπή... Τώρα, όμως, που επικρατεί άλλο πνεύμα, πιο φιλελεύθερο, πιο αναπτυξιακό, πιο "πουλάμε και τη μάνα μας" να το πω, τέτοιες ιδέες μπορούν να υλοποιηθούν... Αν μάλιστα πέσει και ένας ειδικός φόρος ανά πεολειξία, να δεις πως ανεβαίνει μετά το πρωτογενές πλεόνασμα...   

Σχόλια