Αντε και στα δικά σας...

Οχι "άντε και στα δικά μας οι λεύτερες", που ευχήθηκε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μαραθώνα προς τους παρευρισκόμενους κατα την πρώτη του γαμήλιο τελετή. 
Ο φίλτατος ΠΑΠ μας δίνει άλλη ευχή με το κείμενό του... Διαβάστε το.



Μήπως μπορείτε να υποθέσετε για ποιο  λόγο η κοπέλα στη φωτογραφία είναι γεμάτη θλίψη ;
Σίγουρα όχι γι' αυτό :

Που - όπως παρουσιάζουν τα ΜΜΕ σαν κοσμοϊστορικό γεγονός - συνέβη στη Βενετία. Ότι δηλαδή ο γάμος του Clooney σκόρπισε σ' όλο το γυναικείο κόσμο  κατάθλιψη, αφού χάθηκε πλέον αυτός ο περιβόητος εργένης και γ........ *.

Το θέμα δεν πρέπει να υποτιμηθεί σε καμιά περίπτωση.

Είναι πολύ σοβαρό μιας και πρόκειται για άτομο όχι μόνο με ασυγκράτητη σεξουαλική δραστηριότητα, την οποία όποιος τολμά να την αμφισβητήσει δεν έχει παρά να θυμηθεί τη διαφήμιση της Nespresso, όπου δεκάδες γυναίκες παρατάνε τα πάντα για την πάρτη του.

Ο διάσημος αυτός καλλιτέχνης – όπως μας έχει ενημερώσει πάντα πρώτο το Mega, πριν ακόμη και από το Star – έχει κάνει κατά καιρούς δηλώσεις για θέματα γενικού κοινωνικοπολιτικοκαλλιτεχνικού ενδιαφέροντος – π.χ. για το τσουνάμι, τις οικολογικές καταστροφές που απειλούν τον πλανήτη μας, την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα κ.λ.π.

Δυστυχώς οι προετοιμασίες για το γάμο του, δεν του άφησαν το περιθώριο του χρόνου να κάνει δηλώσεις για την Αμφίπολη και για την πολύ πολύ πρόσφατη “επιχείρηση”, που πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα στα Αντικύθηρα, για να ανακαλύψει αποκλειστικά τα μυστικά του ομώνυμου μηχανισμού !
(Παρεμπιπτόντως η επιχείρηση αυτή, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θα είναι μοναδική, θα αφορά αποκλειστικά και μόνον το συγκεκριμένο μηχανισμό των “Αντι – Κυθήρων” και δεν θα επεκταθεί σε άλλους  “μηχανισμούς” «Αντι», που δρουν ανάμεσά μας εδώ κι αιώνες !!)

Βέβαια είναι  περιττό να τονίσω ότι τέτοιου είδους δηλώσεις, αλλά γενικότερα η “στάση” του καλλιτέχνη, έχουν προκαλέσει την ανησυχία πολλών “σκοτεινών” κύκλων, οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία να βάζουν εμπόδια στη καριέρα του και στην εξέλιξη του, τις περισσότερες φορές όμως ευτυχώς χωρίς αποτέλεσμα.
Ο ίδιος ο Clooney, δεν φαίνεται να επηρεάζεται από αυτά και συνεχίζει απτόητος.

Θεωρώ ότι οι επόμενες δηλώσεις του – μόλις απεμπλακεί από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες του γάμου του, που δεν διευκολύνθηκε ούτε στο ελάχιστο – θα αφορούν τις διεθνείς εξελίξεις, φυσικά πριν την ανάδειξή του σε πρεσβευτή καλής θελήσεως στον ΟΗΕ, γεγονός που το θεωρώ σχεδόν βέβαιο.

Η νέα του δραστηριότητα παρά τις συζυγικές του υποχρεώσεις, θα δώσει καινούργιες δυνατότητες στο διεθνές team, του ΟΗΕ μαζί με τον Νταλάρα, τη Βαρδινογιάννη, την Αγγελοπούλου, την Angelina Jolie, τον Brad Pitt (μετά πλέον και το δικό τους λιττότατο γάμο), τον Di Caprio, τον Tom Cruise και τόσους άλλους....

Προς το παρόν όσοι προλαβαίνετε :

Σημ. * γίγαντας

Σχόλια