Οι "δημοκράτες" της Ουκρανίας

Για να μην ξεχνιόμαστε: στην Ουκρανία έχουμε σοβαρή ενδοφασιστική σύγκρουση... Οι "πεφωτισμένοι" φασίστες, που κυβερνάνε συγκρούονται όλο και περισσότερο με τους άλλους φασίστες τους "αγωνιστές"... Και όλα αυτά με την πλήρη στήριξη της δημοκρατικότατης Δύσης και πάντοτε για το καλό της Δημοκρατίας... Τα λέει καλύτερα ο φίλτατος της ΦΑΙΑΚΙΑΣ ΠΑΠ στο σημείωμα, που ακολουθεί...

Αυτοί με την αξία τους κι όχι με ξένες πλάτες
Αφού όλοι οι απανταχού υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έκαναν τους γενναιόδωρους με “ξένα κόλλυβα”από τους προϋπολογισμούς των χωρών τους, δηλαδή από τους φορολογούμενους.
Κι έτσι χωρίς οι τελευταίοι καν να ρωτηθούν, κατάντησαν να γίνουν σπόνσορες (δωροθέτες στα κυπριακά που είναι και πιο σωστό για την ελληνική γλώσσα) των ακροδεξιών συμμοριών στην Ουκρανία, για να φτάσουν τη χώρα στη καταστροφή, το διαμελισμό και στον εμφύλιο και την διεθνή πόλωση στην ενεργή πολεμική σύγκρουση. Παρατήρηση : πάντως δεν διαμαρτυρήθηκαν και πολύ !!!


Δεν τους έφτασαν, “αυτά” που τους έδωσαν και αποφάσισαν να κατέβουν ξανά στους δρόμους, για να διεκδικήσουν ειρηνικά τις αξίες τους.
Και καλά έκαναν – αν θέλετε – γιατί δεν μπορεί το νεοσύστατο ακροδεξιό κοινοβούλιο της χώρας, να μην είναι σε θέση να αναγνωρίσει τη διαχρονική προσφορά των φασιστικών οργανώσεων στους αγώνες για .........
Κι αν ακόμη δεν είναι πρόθυμο να καταβάλει τα δεδουλευμένα και τους μισθούς μετά την ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησης της χώρας, παραγνωρίζοντας τους κόπους και τις θυσίες των φασιστικών παραστρατιωτικών ομάδων, όπως του Azov, του κόμματος Svoboda, του Δεξιού τομέα και τόσων άλλων, που έδωσαν μάρτυρες στους λαϊκούς αγώνες και που συνέχισαν να αγωνίζονται ενάντια στους “ξενόδουλους”, φιλορώσσους” αυτονομιστές, που ήθελαν να χωρίσουν τη Vaterland (μητέρα πατρίδα) στα δύο, κι αν ακόμη θεωρεί ότι όλοι αυτοί οι αφιλοκερδείς πατριώτες, αγωνιστές δεν είναι άξιοι να τύχουν μιας ταπεινής σύνταξης, όχι βέβαια σαν ένδειξη ελεημοσύνης, αλλά σα μια στοιχειώδη αναγνώριση της προσφοράς τους απέναντι στη πατρίδα.

Κι αν ακόμη θεωρεί αυτό το ακροδεξιό κοινοβούλιο πιστεύει ότι όλοι αυτοί είναι άξιοι της τύχης τους, τότε τουλάχιστον ας “αναγνωρίσει” τους φασίστες που συνεργάστηκαν με τους φασίστες Γερμανούς στη διάρκεια του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου, ως “βετεράνους αγωνιστές της εθνικής αντίστασης” (!!!), γιατί πως είναι δυνατόν να διαιωνίζει τη πολιτική των διακρίσεων και του εθνικού διχασμού !!!!
Καλά έκαναν λοιπόν και κατέβηκαν στους δρόμους ειρηνικά και σε πνεύμα εθνικής ομοψυχίας, με αφορμή την άρνηση των ακροδεξιών βουλευτών να αναγνωρίσουν τους βετεράνους φασίστες του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου, που βρίσκονται ακόμη εν ζωή, πρόθυμοι να ξαναπροσφέρουν τις υπηρεσίες τους και που ανήκουν στο UPA (Ukrainian Insurgent Army) (εξεγερμένος στρατός της
Ουκρανίας). 

Δείτε εδώ τις ειρηνικές διαδηλώσεις των 8.000 περίπου φασιστών ενάντια στη βία των ακροδεξιών κυβερνητικών δυνάμεων :
https://www.youtube.com/watch?v=Os5daR0dBdg
https://www.youtube.com/watch?v=f5-IH8h7Io4
https://www.youtube.com/watch?v=bAi9nhU5IgA
Εύχομαι να τις δείτε μόνο από το youtube και μακρυά από εδώ, γιατί οι χρυσαυγίτες είναι περισσότεροι από 8.0000 και το σκηνικό δυστυχώς δεν πρόκειται να επαναληφθεί με τους ίδιους αντιμαχόμενους, αλλά με άλλα θύματα !!!!!

Σχόλια