ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014

Εις μνήμην Λουκάνικου

Εφυγε από κοντά μας ο συνοδοιπόρος όλων των αγωνιζόμενων διαδηλωτών... Συνεπής και σταθερτός απέναντι στους κατασταλτικούς μηχανισμούς της εξουσίας έχει απολαύσει κάθε τεχνολογίας και μάρκας δακρυγόνο... 
Τον Λουκάνικο μνημονεύει ο φίλτατος Νίκος Ματζάκος, που μας έστειλε το παρακάτω μικρό κείμενο με τις φωτογραφίες, που τον αποθανατίζουν.

Ο Λουκάνικος έγινε γκράφιτι στου Ψυρρή!

Μπορεί ο Λουκάνικος να "έφυγε" από κοντά μας πριν λίγες ημέρες, η μορφή του ωστόσο δεν θα ξεχαστεί από κανέναν...Γι' αυτό φρόντισαν τρεις καλλιτέχνες του δρόμου, οι οποίοι έκαναν τον Λουκάνικο, με το χαρακτηριστικό μπλε κολάρο, γκράφιτι!
Ο Billy Gee, ο Alex Martinez και ο Dĩm Naĩp, έβαλαν την Κυριακή όλο το ταλέντο τους και την αγάπη τους και δημιούργησαν ένα πολύ όμορφο και συγκινητικό γκράφιτι στην οδό Σαρρή 12 στου Ψυρρή, με πρωταγωνιστή τον Λουκάνικο, τον σκύλο επαναστάτη της πλατείας Συντάγματος. 

Η μορφή αυτού του πανέμορφου καφετί ημίαιμου σκυλάκου, που αγάπησαν όλοι οι διαδηλωτές του κόσμου, ξαναζωντανεύει μέσα από το γκράφιτι στο κέντρο της Αθήνας, υπενθυμίζοντας σε όλους μας ότι... "τα δακρυγόνα μαζί τα φάγαμε".


Δημοσίευση σχολίου