Περί αποκεφαλισμών...

Οχι μεταφορικά αλλά κυριολεκτικά... Στο προσκήνιο και το παρασκήνιο της βαρβαρότητας... Με την αγαστή συνεργασία της πεπολιτισμένης Δύσεως, που στο πρόγραμμά της έχει το να διαρηγνύει τα ιμάτιά της μετά από κάθε εκτέλεση... Περισσότερα στο σημείωμα του φίλτατο της ΦΑΙΑΚΙΑΣ ΠΑΠ..

Μια και μιλάμε για αποκεφαλισμούς

Μια και μιλάμε για αποκεφαλισμούς και “ισλαμικά” (κατ' όνομα) καθεστώτα και χαλιφάτα, να σας θυμίσω ότι ο αριθμός των φουκαράδων που καταδικάστηκαν σε θάνατο και αποκεφαλίστηκαν στη Σαουδική Αραβία, ξεπέρασαν τους 59 μέσα στο χρόνο.
Και να σκεφθεί κανείς ότι έχουμε ακόμη δυόμισι μήνες μπροστά μας. Βέβαια τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι που δουλεύουν σ' αυτά και γι αυτά ούτε καν το αναφέρουν. Φαίνεται ότι άλλοι από αυτούς δεν έχουν αρκετές πηγές - οι κακόμοιροι - να ενημερωθούν, ενώ άλλους δεν τους αφήνουν τα αφεντικά τους, οι μεγαλοκατασευαστές “μεγάλων έργων” και “ειδήσεων”.
Έτσι λοιπόν “αισίως”, στη χώρα αυτή που είναι μέλος της επιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ – διατηρώντας, όπως κι άλλα επίσης κράτη, μέλη την εσχάτη των ποινών - και στενός σύμμαχος των ΗΠΑ, στον αγώνα του εναντίον του άλλου, (δηλαδή του κακού) “ισλαμικού” χαλιφάτου, στη χώρα που μαζί με το Ισραήλ αποτελούν τον ξεπεσμό του 21ου αιώνα, όντας τα μοναδικά θεοκρατικά κράτη στη περιοχή, ο αριθμός των αποκεφαλισθέντων τον τελευταίο μόνο μήνα είναι διπλάσιος από εκείνων που αποκεφαλίσθηκαν από το ISIS.

Ειδικά τον περασμένο Αύγουστο η σαουδαραβική δικαιοσύνη, που βασίζεται σε δική της ερμηνεία της sariah, καταδίκασε σε θάνατο μια τετραμελή οικογένεια, που δεν πρόλαβε να φτάσει στη κεντρική πλατεία, όπου γίνονται σε δημόσια θέα αυτές οι εκτελέσεις. Και τα τέσσερα άτομα πέθαναν από υπερβολική δόση χασίς !!!!
Μη φανταστείτε ότι ήταν όλοι χρήστες και τόσο θεριακλήδες που κάπνιζαν ακόμα και στα μπουντρούμια. Όπως αναφέρει στην έκθεσή της η Διεθνής Αμνηστία: “στα άτομα αυτά είχαν χορηγηθεί πολύ μεγάλες ποσότητες χασίς, προκειμένου να αποσπασθούν οι ομολογίες ότι είχαν διαπράξει τα εγκλήματα για τα οποία είχαν κατηγορηθεί”. Ας σημειωθεί ότι εγκλήματα στα οποία επιβάλλεται η θανατική ποινή είναι η αποστασία !! η απιστία, η μαγεία κλπ.
Ένας από τους επαγγελματίες κρατικούς δημίους, ο Mohammed Saad-al Beshi, είχε δηλώσει το 2003 στο Arab News, ότι αισθάνονταν ότι επιτελούσε “θείον έργον” και ότι όταν οι καταδικασμένοι φτάσουν στον τόπο της εκτέλεσης “η δύναμή τους χάνεται εντελώς”. Πολύ σοφή παρατήρηση για έναν τέτοιο ηλίθιο !!!
Θα πρέπει επίσης να επισημάνω το γεγονός ότι η η επιβολή της θανατικής καταδίκης δεν περιορίζεται μόνο στους ενήλικες, αλλά εφαρμόζεται και σε παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών. Δυσκολεύομαι βέβαια να καταλάβω τι είδους έγκλημα μπορεί να έχει διαπράξει ένα παιδί σε αυτή την ηλικία, ποια είναι η λογική και η ηθική που επιτάσσει μια τέτοιου είδους τιμωρία και τέλος πάντων ποιος είναι εκείνος που αποφασίζει γι αυτό, που αποτελεί παραβίαση του χάρτη του ΟΗΕ, του οποίου εξακολουθεί και είναι μέλος αυτό το Γουαχαμπίτικο, σαλαφιστικό έκτρωμα.
Τώρα τι κάνουν οι Γραμματείς του ΟΗΕ και τα υπόλοιπα κράτη μέλη και οι μόνιμοι εκπρόσωποι με τους παχυλούς μισθούς και τα οφίτσια είναι ένα άλλο μεγάλο ζήτημα. Ίσως όμως η απάντηση στο ερώτημα να είναι αυτονόητη, αν κρίνει κανείς από τη ποιότητα και το παρελθόν των ηγετικών προσώπων, για την οποία έχω αναφερθεί σε προηγούμενα σχόλια μου.
Όσο για τους τελευταίους δεν μπορεί να περιμένει κανείς τίποτε περισσότερο, γιατί άλλωστε γι αυτό έχουν τοποθετηθεί εκεί.
Εκτός από τον μακρύ κατάλογο των εκτελέσεων, υπάρχουν βέβαια οι ακρωτηριασμοί καθώς και τα βασανιστήρια, που καταλήγουν να είναι σαν τις απλές καταθέσεις ρουτίνας των κατηγορουμένων. Μετά από όλα αυτά δεν είναι να απορεί κανείς από που ξεφύτρωσαν τα τέρατα του ISIS.
Στη περίπτωση αυτή δεν πρόκειται απλά για μια μια υποκριτική στάση της Σαουδικής Αραβίας, που αντιτίθεται σήμερα στο χαλιφάτο συμμετέχοντας στη “συμμαχία” που επινόησαν οι ΗΠΑ με παροιμιώδη και προκλητική προχειρότητα.
Η Σαουδική Αραβία κατασκεύασε με απόλυτη συνείδηση αυτό το έκτρωμα, χρηματοδοτώντας, “εμπνέοντας”, καθοδηγώντας, εξοπλίζοντας, εκπαιδεύοντας σε συνεργασία με τους υπόλοιπους δυτικούς εταίρους, όλες αυτές τις συμμορίες των κοινών εγκληματιών, μισθοφόρων και φανατικών ανεγκέφαλων τυχοδιωκτών, από όποια χώρα κι αν προέρχονται και όποιας θρησκείας κι αν δηλώνουν οπαδοί.
Όλοι αυτοί λατρεύουν ένα θεό, το χρήμα και πιστεύουν μόνο στο μίσος, τη βία και στη καταστροφή. Δυστυχώς για όλους μας δεν είναι οι μόνοι !!!

Θα μπορούσα να έχω κι εγώ ένα σπαθί σας παρακαλώ
Τύφλα να 'χει ο φασισμός !!!!!

Σχόλια