Στην πυρά!!! Στην πυρά!!!

Αναφερόμαστε στον Δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο, που δεν εννοεί να εφορμόσει τις οδηγίες αξιολόγησης των υπαλλήλων, όπως επιτάσσει η εθνική δυομυσικομματική κυβέρνησή μας... 
Ουσιαστικά πρέπει να διωχθεί αμείλικτα σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, που ομόφωνα τόλμησε να σαμποτάρει το εκσυγχρονιστικό έργο του Αντώνη και του Βαγγέλη αλλά και του Μάκη, του Αδώνιδος, του Φαήλου, του Χρυσάνθου και των άλλων παιδιών. Εμείς παραδίδουμε το αναρχοκομμουνιστικό δημοτικό συμβούλιο Χαλανδρίου εις την χλεύην του Εθνους αλλά για να το παίξουμε και αντικειμενικοί αντιγράφουμε από την ISKRA την σχετική ειδησεογραφία.

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗ ΜΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

…ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Στον εισαγγελέα οδηγείται εκδικητικά στις 22 Οκτωβρίου ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, για την αξιολόγηση, γιατί, μετά την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, αρνήθηκε να παραδώσει στοιχεία για την επονομαζόμενη αξιολόγηση και τον επανέλεγχο των συμβάσεων των υπαλλήλων του Δήμου. Ο δήμαρχος Χαλανδρίου, ο οποίος στηρίζεται και από τον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορείται, κατά τα πρότυπα σκοτεινών εποχών, για απείθεια και παράβαση καθήκοντος.
Ο δήμαρχος Χαλανδρίου είναι από τους πρωτοστάτες του κινήματος των 20 δημάρχων που εναντιώνονται στην αξιολόγηση που αναμένεται να οδηγήσει στην απόλυση 6.500 υπαλλήλους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Με πρόταγμα την αντίσταση στην υποβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θα έχει βαρύτατες συνέπειες στην καθημερινή ζωή των δημοτών και στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης, ο Σίμος Ρούσσος έχει δηλώσει ότι θα υπερασπιστεί τους εργαζόμενους του, καθώς και την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου.
Πριν από την κλήτευση του εισαγγελέα είχε προηγηθεί η απαράδεκτη απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, να ακυρώσει την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, περί της αξιολόγησης και μη επανελέγχου των συμβάσεων, απόφαση την οποία ο δήμαρχος Χαλανδρίου χαρακτήρισε «πραξικοπηματική ενέργεια».

Σχόλια