Ομοιος Ομοίω

Η είδηση θα μπορούσε να είναι αστεία αν δεν ήταν τραγική για τα πολιτικά πράγματα της χώρας... Είναι φανερό, ότι κάποιοι ονειρεύονται σχέδια "Προμηθέας" και τα συνεπαγόμενά τους... Μεταφέρουμε αυτούσια την είδηση από τον ιστότοπο Nooz.gr, που αναφέρεται σε ρεπορτάζ της "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ" και σχολιάζουμε απλά, ότι η ώρα του διαλείμματος τελείωσε... Ας σοβαρευτούμε ...

To "μαύρο" ραντεβού αποστράτων με Χ.Α.

Συμφωνία για κοινούς "αγώνες" και κοινά "προγράμματα" διαπίστωσαν σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, που συναντήθηκαν προ ημερών με εκπροσώπους της νεοναζιστικής και νοσταλγού της Επταετίας, Χρυσής Αυγής.
Άρθρο της Εφημερίδας των Συντακτών (από όπου και η φωτογραφία από τη συνάντηση) αναφέρει πως η συνάντηση έγινε την ίδια ώρα που ανακοινωνόταν η απόφαση του πρωθυπουργού να αναθέσει στον Νίκο Δένδια τη θέση του υπουργού Άμυνας μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι της θεσμικά αναγνωρισμένης Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), βρέθηκε στα γραφεία της Χ.Α. στις 31 Οκτωβρίου. Ωστόσο η συνάντηση ανακοινώθηκε από την ΕΑΑΣ μόλις στις 5 Νοεμβρίου. 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση η συνάντηση διάρκεσε μία ώρα.
Εκ μέρους της Χ.Α. "παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και μέλος της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής των Ελλήνων Ανχης ε.α. κ. Πολύβιος Ζησιμόπουλος, οι ευρωβουλευτές Αντγοι ε.α. κκ. Γεώργιος Επιτήδειος και Ελευθέριος Συναδινός, και ο Διευθυντής Προσωπικού του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής κ. Δημήτριος Βλαχόπουλος".
Όσον δε αφορά τον τελευταίο, το άρθρο του Δ. Ψαρρά, υποστηρίζει ότι πρόκειται για οικονομικό υπεύθυνο και προσωπικό λογιστή του αρχηγού της Χρυσής. 
Σύμφωνα με πόρισμα του ΣΔΟΕ διατηρεί δύο ασφαλιστικές με τις φερόμενες ως έδρες τους να είναι ανύπαρκτες και με συμμετοχή σε δύο κυπριακές off shore, οι οποίες επίσης διαπιστώθηκαν "ανύπαρκτες κατά τον έλεγχο".

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

Σχόλια