Και για όποιον δεν κατάλαβε...

Λέει ο φίλτατος ΠΑΠ και χρειάζεται πρόσθετες αποδείξεις, ιδού!!! Τις παρέχει άφθονες και πολύ συγκεκριμένες...

Ένα από τα πολλά αυτοκίνητα με το σήμα του ISIS ή EIL ή Daesch ή όπως αλλιώς θέλετε να αποκαλέσετε τις συμμορίες του χαλιφάτου, που έκαναν την εμφάνιση τους μέρα μεσημέρι, τη περασμένη Δευτέρα, στο West Bay, σε μια από τις πιο αριστοκρατικές συνοικίες της Doha του Qatar.

Στο μεταξύ στη πόλη Umm al-Amad, βόρεια της Doha, ένα πολυτελές συγκρότημα από βίλες έχει προσφερθεί για τη διαμονή των μελών της παραστρατιωτικής οργάνωσης al-Tawhid, που δρα στη Συρία, ως “αντικαθεστωτική” οργάνωση.
Ας θυμηθούμε ότι το Qatar, όπως και η Σαουδική Αραβία, που η κάθε μια για τους δικούς της λόγους συντηρούν διαφορετικές συμμορίες, τις λεγόμενες “ισλαμιστικές οργανώσεις”, αποτελούν μέλη της κουτσουρεμένης αμερικανικής συμμαχίας !!
Όμως μην φανταστείτε ότι είναι μόνοι χορηγοί σε αυτή την επιχείρηση.
Στην επόμενη φωτογραφία ο πρώην αμερικανός πρόεδρος Bill Clinton ποζάρει μαζί με τον αμερικανοάραβα Zaher Badaraany, ο οποίος είναι πρόεδρος του “κινήματος για το μέλλον της Συρίας” ( Syrian Future Movement), που η έδρα του βρίσκεται στη Τουρκία.
Επίσης μπορείτε να δείτε το γνωστό γερουσιαστή John McCain με πολλούς από τους συνεργάτες της CIA, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην επιχείρηση διάλυσης των αραβικών κρατών, εναλλάσσοντας συνεχώς ρόλους και οργανώσεις, από τη Λιβύη μέχρι το Ιράκ.
Ο συγκεκριμένος γερουσιαστής έχει πλούσιο και μακρόχρονο παρελθόν σε παρόμοιες επιχειρήσεις της CIA. Έλαβε μέρος στο πόλεμο του Βιετνάμ ως πιλότος, καταρρίφθηκε και παρέμεινε ως αιχμάλωτος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Υποβλήθηκε σε ειδικές μεθόδους άσκησης ψυχολογικής βίας, με σκοπό να χρησιμοποιηθεί σαν μέσο αντιπολεμικής προπαγάνδας δια στόματος αμερικανών στρατιωτικών.
Μετά την απελευθέρωσή του επιδόθηκε στη βελτίωση των μεθόδων που είχε υποστεί ο ίδιος και οι οποίες χρησιμοποιούνται σήμερα στο Guantanamo. Είναι ένας από τους πλέον ενεργούς εμπνευστές και εκτελεστές του σχεδίου αποσταθεροποίησης της Εγγύς Ανατολής, αλλά και γενικότερα της Μέσης Ανατολής και φυσικά όχι μόνον, δεδομένου ότι είχε αναλάβει δράση ακόμη και στην Ουκρανική κρίση.

Ο Zaher Badaraany είχε επαφές και με τον Mahir Isa Lazkani, γνωστό και ως Maher Issa Abu Jalal, που θεωρείται υπεύθυνος για το φιάσκο “της χρήσης των χημικών όπλων”. Η κακοσκηνοθετημένη “επίθεση” τελικά αποδείχθηκε ότι είχε γίνει και είχε κινηματογραφηθεί σε χωριό μέσα στο τουρκικό έδαφος, ενώ για τις “ανάγκες του έργου” , χρησιμοποιήθηκαν παιδιά και ενήλικες, οι οποίοι είχαν απαχθεί από ένα συριακό χωριό κοντά στο Χαλέπι.

Αυτό που ενισχύει την άποψη ότι όσον αφορά τη χρήση των χημικών όπλων, επρόκειτο για μια οργανωμένη σκευωρία, με σκοπό να δικαιολογηθεί η αμερικανική επέμβαση στη Συρία, επειδή τα μισθοφορικά στρατεύματα δεν κατάφερναν την εποχή εκείνη να ανατρέψουν το καθεστώς του Άσαντ, είναι το γεγονός ότι κανείς δεν μιλάει πλέον για τη τύχη αυτών των όπλων, ούτε για τις χρονικές προθεσμίες που είχαν τεθεί για τη καταστροφή τους.
Χωρίς λοιπόν να υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία από τις διεθνείς οργανώσεις που είχαν αναλάβει το έργο της καταστροφής τους, η ιστορία έχει πλήρως αποσιωπηθεί, προφανώς γιατί η επιχείρηση “χαλιφάτο” που έχει προ πολλού δρομολογηθεί, αναμένεται - τουλάχιστον από τους “παραγωγούς” της - να έχει καλλίτερα αποτελέσματα.
Ας μην ξεχνιόμαστε όμως, ούτε πάλι να υποτιμούμε τις ικανότητες και τα εξαιρετικά χαρίσματα του άλλου ημίσεως του ζεύγους Clinton, της Hillary Clinton, επειδή άλλωστε έχει ανάγκη από κάθε υποστήριξη για την επόμενη προεδρική καμπάνια. Αν και η νίκη της θα πρέπει να θεωρείται μάλλον βέβαια, διότι οι ΗΠΑ θα πρέπει μετά από έναν μαύρο πρόεδρο να αποκτήσουν και μια γυναίκα πρόεδρο !!

Εδώ λοιπόν τη βλέπετε να εικονίζεται με “μαχητές της ελευθερίας” στη Λιβύη, οι οποίοι επειδή αντίθετα απ' ότι σε άλλες χώρες ”ο αγώνας δεν δικαιώθηκε”, συνεχίζουν ακόμη να δίνουν τη μάχη με αυταπάρνηση, σε άλλες περιοχές για τα υψηλά ιδανικά, που η συγκεκριμένη “αγωνίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα” τους ενέπνευσε.

Λίγες μέρες αργότερα από αυτό το συγκινητικό, ωστόσο ευχάριστο στιγμιότυπο, η άλλοτε πρώτη και απατημένη κυρία των ΗΠΑ, θα εκφράσει τη συγκίνησή της, με ένα “γουάου”, απολαμβάνοντας στο κινητό της το video από το λιντσάρισμα του πρώην οικείου της Khadafi.
Εδώ μαζί με το γυιό του Khadafi, τον παλιό καλό καιρό.
Και επειδή οι αγωνίστριες του επιπέδου και του κύρους της πάντα καταλήγουν σε αποφθέγματα και φράσεις που παραμένουν στην ιστορία της ανθρωπότητας σα στοιχεία πολιτισμού και πνευματικής κληρονομιάς, συμπλήρωσε το “γουάου” με τη φράση: “Ήρθαμε, είδαμε και πέθανε” ”We came, we saw and he died”

https://www.youtube.com/watch?v=Fgcd1ghag5Y
Υ.Γ. μπορείτε να παρακολουθήσετε μια πολύ ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική, εφ' όλης της ύλης συνέντευξη της πρώην πληροφοριοδότριας του FBI, της Sibel Edmonds.

Σχόλια