Σας το λέγαμε, ότι βγαίνουμε από το μνημόνιο...

Αλλά εσείς αμφιβάλλετε για την ευδαιμονία, που καιροφυλακτεί στην πρώτη στροφή του δρόμου... Η ΦΑΙΑΚΙΑ εξάλλου πρώτη σας είχε αναγγείλει το πρωτογενές πλεόνασμα, που τώρα όλοι απολαμβάνετε τις ευμενέστατες συνέπειές του στην οικονομική και κοινωνική μας κατάσταση. Γι' αυτό, μας υποχρεώνετε να σας μεταφέρουμε αυτούσια την είδηση από τον ιστότοπο Nooz.gr μήπως και αισθανθείτε και σεις την ίδια αγαλλίαση μαζί με την ευγνωμοσύνη, που ταιριάζει στην πολυχρονεμένη μας διομυσικομματική κυβέρνηση και την οποία πρέπει να της την αποδίδουμε κάθε στιγμή...

Του έκοψαν το ρεύμα και επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου μεταφέρθηκε σε κακή κατάσταση στις 11 τη νύχτα του Σαββάτου πατέρας τριών παιδιών που πάσχει από διαβήτη. 
Συνεργείο της ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο σπίτι του  από το μεσημέρι της Παρασκευής θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την υγεία του, αφού είναι απαραίτητο να κάνει τις ενέσεις του, οι οποίες όμως αν μείνουν εκτός ψυγείου  είναι άχρηστες.
Ο τραγικός πατέρας παίρνοντας μαζί του το έξι μηνών μωρό του, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας προσπαθώντας να πηδήσει από την ταράτσα του σπιτιού του.  
Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΔΕΗ του έκοψε το ρεύμα. Σύμφωνα με το logotypos.gr εκτός από τον ίδιο τη σύζυγό του και τις τρεις κόρες τους (11 ετών, 8 ετών και 6 μηνών) στο σπίτι μένει και η καρκινοπαθής αδελφή του. 
Το ποσό που χρωστάει στη ΔΕΗ ανέρχεται στα 3200 ευρώ για το οποίο έχει γίνει διακανονισμός (300 ευρώ τον μήνα).

Σχόλια