Και σύ τέκνον Ντόρα;;;

Βαθύτατη πίκρα και θλίψη μας γέμισε, εδώ στην ΦΑΙΑΚΙΑ η τοποθέτηση της κ. Ντόρας Μπακογιάννη για τα συμβάντα με τον ΕΝΦΙΑ... Αυτό τον εθνοσωτήριο φόρο, που θα ...σώσει την Ελλάς και που κανονικά θα έπρεπε όλοι και από μόνοι μας να πηγαίνουμε να τον πληρώνουμε... Και μάλιστα εις διπλούν βοηθούντες την χώρα και συμπεραστεκόμενοι στην διομυσικομματική μας κυβέρνηση... 
Ενπάσει περιπτώσει η κ. Ντόρα διαφωνεί μαζί μας ως προς τις διαδικασίες τουλάχιστον και τα είπε ολίγον χοντρά... Κάπως υπερβολικά... Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν τρέφει τα καλύτερα των συναισθημάτων για τον Γκίκα (τον κ. Χαρδούβελη τον αποκαλούμε με το μικρό του λόγω βαθειάς εκτίμησης και μεγάλης οικειότητας)... Αλλά θέλει κάποια προσοχή το πράμα, γιατί έτσι είναι σαν να αμφισβητούμε την ριζικά αναβαθμισμένη λειτουργία της κυβέρνησης, του κοινοβουλίου και του κρατικού μηχανισμού... Ετσι και χειρότερα μπορεί να σκεφτούν κάποιοι κακοπροαίρετοι... 
Νά, λοιπόν, πώς τα περιγράφει το ρεπορτάζ του Nooz. gr.

"Ο κόσμος μας βλέπει να εξευτελιζόμαστε καθημερινώς"

Νέα "επίθεση" κατά του υπουργού Οικονομικών, εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στα "Παραπολιτικά 90.1", με αφορμή την εξαίρεση του ΕΝΦΙΑ από τη ρύθμιση των 100 δόσεων, αφού είχε ψηφιστεί να συμπεριληφθεί.



Η κ. Μπακογιάννη τόνισε πως δεν συζητήθηκε το θέμα του ΕΝΦΙΑ έτσι όπως αρμόζει σε μία Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.


"Φέρανε την τροπολογία στη βουλή, ψηφίστηκε η τροπολογία, σήμερα ψηφίζεται η διαφορετική τροπολογία και τελικώς ο κόσμος που μας παρακολουθεί, μας βλέπει να εξευτελιζόμαστε καθημερινώς" δήλωσε.

"Και αυτή ήταν η αντίδραση η δική μου πέραν της ουσίας ότι δεν μπορείς επί τρεις μέρες να πανηγυρίζεις και μετά να το παίρνεις πίσω. Είναι δύσκολη στιγμή για τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες που στηρίζουν την κυβέρνηση αλλά με το υπουργείο Οικονομικών είναι φορές που φτάνεις στο αμήν" πρόσθεσε.

"Όλο αυτό θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί εάν τηρείτο η δημοκρατική διαδικασία. Τι λέει λοιπόν η κοινοβουλευτική διαδικασία; Ένα θέμα του υπουργείου Οικονομικών περνάει από την επιτροπή οικονομικών, εάν είχε περάσει από την επιτροπή στην πρώτη φάση, η ερώτηση που θα καταθέταμε είναι τι προβλέπεται με τα έσοδα" σημείωσε.

Σχόλια