γ@μ##σε τα

Τον Δήμο Μούτση τον τιμάμε στην ΦΑΙΑΚΙΑ τόσο για την ποιότητα του μουσικού του έργου όσο και κυρίως για το δημόσιο ήθος του... Υπήρξε αντι-βεντέττα με φυσική σεμνότητα και όχι σεμνοτυφία... Κάτι, που αρκετές φορές τελεί εν απολύτω ανεπαρκεία στον χώρο... Ετσι, η πρόσφατη ξεκάθαρη τοποθέτησή του στον θέμα του Νίκου Ρωμανού έχει ιδιαίτερο ηθικό βάρος...
Αντιγράφουμε από τον ιστότοπο Nooz.gr

Δήμος Μούτσης: «Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη, «γ@μ##σε τα»

Ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής Δήμος Μούτσης κρατιέται μακριά από την δημοσιότητα και σπάνια παρεμβαίνει ή δίνει συνεντεύξεις.
Όμως ξέσπασε και έκφρασε την άποψή του για όσα συμβαίνουν με το Νίκο Ρωμανό και καυτηρίασε την στάση της Δικαιοσύνης αναρτώντας στο Facebook ένα προσωπικό σχόλιο-εκτίμηση που αναπαράγεται από χθες το βράδυ μαζικά, μέσω κοινοποιήσεων. Γράφει χαρακτηριστικά:

«Υπάρχει Νόμος, ο 2776 του 99 που λέει ότι επιτρέπεται κρατούμενος να σπουδάζει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, που είναι ο Ρωμανός, με αφορμή τη δραπέτευση του Ξηρού, η πολιτική εξουσία δηλαδή η κυβέρνηση, ψήφισε νύχτα νέο Νόμο που λέει ότι έγκειται στην διακριτική ευχέρεια του Εισαγγελέα να επιτρέψει ή όχι τον Νόμο 2776 του 99 !!!

Αυτό όμως θεωρείται καθαρή παρέμβαση. 

Κι από τη στιγμή που η πολιτική εξουσία παρεμβαίνει στην δικαστική 
1ον) Δεν υπάρχει δικαιοσύνη 
2ον) Δεν υπάρχει δικαιοσύνη 
3ον) Δεν υπάρχει δικαιοσύνη, άρα 
4ον γάμησέ τα!

Μετά τιμής
Δήμος Μούτσης»

Σχόλια