Συνέχεια αποχαιρετισμών στον Τζο!!!

Φίλτατος της στήλης, που συμμερίζεται την αγάπη για τον Τζο Κόκερ και την θλίψη για την φυγή του μας έστειλε το σημείωμα, που ακολουθεί...

ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΖΟ ΚΟΚΕΡ

 In Memoriam
 Κανονικά έπρεπε να σιγήσει  η στήλη σήμερα.
Ο Τζο μας άφησε μόνους και πάει να ουρλιάξει στο αυτί του Θεού  γιά τη κατάντια του Σύμπαντος. Την ίδια κραυγή που βγαίνει από τη ψυχή του  στο 4.50 του πρώτου βίντεο με το A little help στο Γούντστοκ.Κραυγή από αρχαία τραγωδία στη κορυφωσή της. Ο χορός της είναι ο Κρίς Στέηντον των Grease Band   που διαλύει όλους τους mezzo castrato με την εξ ίσου καταπληκτική ερμηνεία του. Ο ίδιος ύμνος στη Φιλία σε ακόμη δύο εκτελέσεις, μία με Φίλ Κόλλινς και Κουήν και μία κύκνεια πέρυσι όπου καταβεβλημένος και γέρος ζεί  την ίδια έξαψη με την αόρατη κιθάρα του.
Ο Μυτ. ιδρυτικό μέλος του Juke Box θα  αναρτήσει σήμερα  μεσίστια  στο μαγαζί του τη φανέλλα της Σέφφιλντ Γουέντσντεη της αγαπημένης ομάδας του παιδιού που ξεκίνησε σαν απλός υδραυλικός στην εγγλέζικη εργατούπολη.Της πρώτης επίσημης πρωταθλήτριας  στη μπάλα.
Ο ίδιος μέχρι πέρυσι -πριν ασπρίσει- είχε την ίδια φαβορίτα με τον Τζο (στο Γούντστοκ) θρεμμένη κάτω και πίσω απ' τ' αυτί.
Ο ορισμός του φαν.
    




























Σχόλια