ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Συνυπογράφουμε !!!

Αν και δεν μας πέφτει λόγος, θεωρούμε, ότι ο λόγος του Μανώλη Γλέζου αφορά το επίμαχο της εποχής, δηλαδή  το διαφορετικό ήθος ως προϋπόθεση και στοιχείο αριστεροσύνης και ριζασπαστικότητας. Γι' αυτό και αναδημοσιεύουμε το σχετικό σημείωμα του Nooz.gr

Γλέζος: Όχι συνεργασία με βουλευτές καριέρας

Νέα παρέμβαση στο θέμα των συνεργασιών του ΣΥΡΙΖΑ έκανε από τις Βρυξέλλες ο Μανώλης Γλέζος τονίζοντας ότι «είναι αδιανόητο ο ΣΥΡΙΖΑ να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτιά του των προσεχών εκλογών βουλευτές της σημερινής Βουλής, οι οποίοι επιδιώκουν ως καριέρα το βουλευτιλίκι και, για να το επιτύχουν, μετέρχονται μέσα άγνωστα στο ήθος της Αριστεράς».
Όπως τονίζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «όραμα των αγωνιστών της Αριστεράς δεν υπήρξε ποτέ το επάγγελμα του πολιτικού· οι αγωνιστές πρόσφεραν και θυσίαζαν και την ίδια τους τη ζωή υπέρ του συνόλου» και προσθέτει:
«Αν πρόθεση όλων αυτών είναι όντως να υπερψηφιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ για να φέρει το λαό στην εξουσία, μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη αυτού του στόχου, χωρίς να είναι υποψήφιοι στις εκλογές.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, με θέσεις καθαρές, είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να αποκαθάρει την ατμόσφαιρα του πολιτικού σκηνικού, η οποία μολύνεται από τις αναθυμιάσεις του βόρβορου που δημιουργείται από τους επαγγελματίες πολιτικούς».
Υπενθυμίζεται ότι με χθεσινή δήλωσή του ο Μανώλης Γλέζος είχε αποδοκιμάσει έντονα τις δηλώσεις των ανεξάρτητων βουλευτών Παραστατίδη και Βουδούρη που άφηναν υπαινιγμούς για δωροδοκίες βουλευτών που θα ψήφιζαν υπέρ της εκλογής πρόεδρου της Δημοκρατίας. Οι δύο βουλευτές αποδοκιμάστηκαν και με επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Δημοσίευση σχολίου