Ενδιαφέρον το σενάριο...

... που προτείνει ο φίλτατος της ΦΑΙΑΚΙΑΣ Μάκης Μανέτας ως προοπτική των σχεδιασμών, που όζουν και πρέπει να κινούν υποψίες...

 ΑΠΟΡΟΦΗΤΙΚΟΣ  ΒΟΘΡΟΣ
Μπόχα από παντού...Το σύστημα αλληλοεξοντώνει τα πιο σάπια λύματα του, που απελεύθερα από το πεπτικό του σύστημα, έχουν τραβήξει πορείες ανεξέλεγκτες. 
'Ολες αυτές οι εμετικές προσωπικότητες τραπεζίτες σαλτιμπάγκοι,αποτυχημένοι κονφερασιέ και ηθοποιοί και ρασσοφόρες συνταξιούχες δικαστίνες έχουνε μπλεχτεί σ'ένα τσάμικο που πάει κατευθείαν στην άβυσσο της πολιτικής ανυπαρξίας.
Μακριά η Αριστερά έστω και η σοσιαλδημοκρατικιά απ'αυτό το βόθρο. Ας σταθεί  αδιάφορος παρατηρητής ο κάθε ηθικός πολίτης. Εκείνο που διαφοροποιούσε την Αριστερά από τη σαπίλα ήταν και είναι το Ηθικό της ανάστημα. 
 Ο Καμμένος ο ίδιος ζήτησε να δει το Μητσοτάκη τη Τρίτη το πρωί. Δεν διαπραγματεύτηκε την  εξαγορά των ψήφων του και οι δύο θέλουν το τέλος του Σαμαρά το οποίο θεωρείται δεδομένο. Κι ο ο πρωθυπουργός της βίας και συνομιλητής του Υψίστου φαίνεται να στήνει μια αξιοπρεπή ήττα το Φλεβάρη. Δίχως να υποχωρήσει στο νέο Μνημόνιο,υπερασπιζόμενος τα ιδανικά της Φυλής με  διαφορά απ'το Σύριζα κάτω από 10%. Αυτός μένει στο περιθώριο σαν εφεδρεία κι αναλαμβάνουν  να ανασυντάξουν τη Δεξιά οι Κρητικοί με Καμμένο, τη μισή Χρυσή Αυγή (Μπούκουρα,Χρυσοβαλάντη) τη σοβαρή (Π'δημητρίου), πολλούς "νέους Λύκους" από τις φιλόδοξες ομάδες του Γιωργάκη,του Βενιζέλου,του Λοβέρδου καθώς και τους περισσαυάμενους τεχνοκράτες αλαίμαργους (Στουρνάρας, Χαρδούβελης και επιτελεία).
Όλο το σκηνικό μυρίζει βαθύ Κράτος, Βαθειές μυστικές υπηρεσίες, Βαθειά Τραπεζίλα.Προβοκάτσιες, χρηματισμοί μέσω ίντερνετ, κάμερες σε ρολόγια, μοντέλες, ηθοποιοί, στον αδύνατο κρίκο της Λαϊκής Δεξιάς  που δείχνει πολύ ρηχή.
Εξ'άλλου ο αντιμνημονιακός λόγος του Πάνου δεν διαφέρει σε τίποτα από τις κορώνες του Αντωνάκη στα Ζάππεια πού ούρλιαζε:
       - Θα  σκίσω τα μνημόνια εγώ!!
Από τα δυό  παιδιά της Οννεδ και του Επίτιμου να περιμένει κανείς  προκοπή; Το περιβάλλον γύρω απ'τους "βουλευτές" και τη ψήφο τους  δεν είναι κάν αυτό από τα μπουρδέλα πολυτελείας, όπου η πραμάτεια πουλιέται ακριβή κι αρωματισμένη.Είναι  της  Τρούμπας του Στόλου.Κι ακόμα πιο χαμηλά.         
Κι όπως είπαμε!!! Παιδιά του Συριζα ,του Κουκουέ, τρότσκες κλπ μακριά κι άστε  τους να πνιγούν μες τα ίδια τους τα σκατά... Καμία λύπηση, καμία γέφυρα.
Ο Επίτιμος είναι έμπειρος κι οχιά θανατηφόρα δεν είναι ηλίθιος εξουσιομανής, ξέρει να περιμένει και να στήνει παγίδες πολιτικές σαν αντιπολίτευση που θα κάνει τους φορτσάδους σύμβουλους του Αλέξη να αλλοιθωρήσουν.Γι'αυτό οδηγεί τη πολιτική  "Εκλογές τώρα !" γιατί η Αντιπολίτευση του Διαδόχου (Γυιού η Κόρης) θα είναι πολύ πιό διαχειρίσιμη  με διαφορά μικρή  και με το Τσίπρα να έχει τα καυτά μνημόνια στα Χέρια του αντί με μεγάλη διαφορά  και τα χαρτιά υπογραμμένα από Αντώνη- Βενιζέλο  δηλαδή μετά από εκλογές τον Ιούνη.

Σχόλια