Μία πολύ περίεργη σύμπτωση

Με άξονα περιστροφής την βόρεια Κορέα, ο φίλτατος ΠΑΠ διερευνά τα πολύ πρόσφατα γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά δεδομένα... Παραθέτουμε.

Μια πολύ περίεργη σύμπτωση

Η Sony μετά την κυβερνοεπίθεση που δέχθηκε από χάκερς στα στούντιο της, κατέβασε το διαφημιστικό πανώ που είχε αναρτήσει για να αναγγείλει τη κυκλοφορία της νέας κινηματογραφικής της παραγωγής “The Interview”, η προβολή της οποίας είχε προγραμματιστεί να γίνει ανήμερα τα Χριστούγεννα, επειδή όπως ισχυρίζεται φοβάται ότι θα αποτελέσει στόχο κι άλλων παρόμοιων επιθέσεων.
Η επίθεση αποδόθηκε σε χάκερς της Βόρειας Κορέας αφού η υπόθεση του έργου αφορούσε τη δολοφονία του προέδρου της χώρας, από έναν δημοσιογράφο, που είχε στρατολογηθεί γι αυτή την αποστολή από τη CIA.
Έτσι λοιπόν έχουμε μια νέα τρομοκρατική επίθεση εναντίον των ΗΠΑ, από τη Βόρειο Κορέα αυτή τη φορά, η οποία παρά το γεγονός ότι αφορά μια ιδιωτική εταιρεία με οικονομικές απώλειες ύψους μόνο 8,1 δις, σε σύνολο ροής κεφαλαίων 66 δις (!!) και χωρίς ανθρώπινες ζωές, εν τούτοις θεωρείται από την αμερικανική κυβέρνηση ότι θίγει το γόητρο της χώρας, διότι θεωρείται ότι οι ΗΠΑ, υπέστησαν “βαρύτατη ήττα σε επίπεδο κυβερνοπολέμου”.
Λογική συνέπεια η δήλωση του νομπελίστα ειρήνης και συμπαθέστατου ανθρωπιστή μαυρούλη Ομπάμα, ο οποίος διαμήνυσε προχθές τη Παρασκευή 19 Δεκέμβρη, ότι “η Βόρεια Κορέα θα πάρει μια αντίστοιχη απάντηση για αυτή τη πειρατεία που διέπραξε σε επίπεδο πληροφορικής”.
Λίγες μόνο μέρες λοιπόν μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου των βασανισμών, που η CIA είχε αναθέσει σε ιδιωτική εταιρεία, όπου οι υπεύθυνοι αυτού του σκανδάλου με τη επέμβαση του προέδρου παρέμειναν ατιμώρητοι και ενώ μέσα από αυτή την έρευνα διαπιστώθηκε ότι στις επιθέσεις που έγιναν στις 11 Σεπτέμβρη του 2001, κακώς είχε ενοχοποιηθεί η Al Queda, δεδομένου ότι δεν αποδείχθηκε ότι είχε ανάμιξη σε αυτές, οι ΗΠΑ ενοχοποιούν το άλλο μαύρο πρόβατο τη Βόρεια Κορέα για μια επίθεση, που κανένα μέτρο σύγκρισης δεν μπορεί να τη συσχετίσει με τη καταστροφή των δίδυμων πύργων.
Μερικές μέρες νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι η Ρωσία είχε προσκαλέσει τον πρόεδρο της Βόρειας Κορέας, να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στη Μόσχα, για την επέτειο της αντιφασιστικής νίκης της Σοβιετικής Ένωσης.
Φέτος το Σεπτέμβριο ο γνωστός κος Clooney είχε στείλει ένα email στην Amy Pascal, η οποία είναι αντιπρόεδρος της εταιρείας Sony, το οποίο προλόγιζε “χαριτολογώντας” με τη παρατήρηση : “αν και ξέρω ότι σ'αυτό το mail, μπορεί να γίνει πειρατεία” .
Όλα αυτά μπορεί να νομίζετε ότι έχουν γραφτεί σε κάποιο κουτσομπολίστικο περιοδικό που ασχολείται, με καλλιτεχνίζοντα θέματα, χαμηλού επιπέδου αισθητικής. Κάνετε λάθος, διότι αποτελούν αποτέλεσμα αρκετά σοβαρής έρευνας, αρκεί να έχεις το χρόνο, τη δυνατότητα και τη γνώση να την κάνεις.
Ο κος Clooney, λοιπόν είναι από τις 17 Ιουνίου του 2010, μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων των ΗΠΑ το Council on Foreign Relations (CFR), το σοβαρότερο “think tank “ που καθορίζει την αμερικανική εξωτερική πολιτική (θα αναφερθώ αναλυτικά λίαν συντόμως), μετά από πρόταση δύο δημοσιογράφων μελών του, του Nicolas Kristof, που είναι ο éditorialiste της εφημερίδας New York Post, του Charlie Rose, δημοσιογράφου του PBS.
Στο συμβούλιο αυτό συμμετέχουν όλοι οι τέως υπουργοί εξωτερικών των ΗΠΑ και οι σχετικοί εγκέφαλοι – σύμβουλοι εθνικής ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής.
Τέλος στην ετήσια ανάλυση για το 2015 που εξέδωσε πρόσφατα το Κέντρο Προληπτικής Δράσης (Center for Preventive Action) του Συμβουλίου, με τίτλο Έρευνα Προληπτικών Προτεραιοτήτων (Preventive Priorities Survey (PPS), η Βόρεια Κορέα είναι η τρίτη κατά σειρά εστία υψηλού κινδύνου για τη πρόκληση πολέμου !!!


Έλα μωρέ ανοησίες !!
Όλα αυτά είναι σενάρια συνωμοσίας και τίποτε περισσότερο !!!

Σχόλια