Ημέτεραι απώλειαι είς Γερμανός αξιωματικός...

Το θυμηθήκαμε καθώς διαβάσαμε στο Nooz.gr ένα ρεπορτάζ, που αναφέρεται στους τιμώμενους από την Χρυσή Αυγή... Το αντιγράφουμε και το αφιερώνουμε σε όλους τους ψηφοφόρους της κυριακής, που επιλέγουν "εθνικιστικά" ή έστω θυμωμένα... Το αφιερώνουμε ειδικότερα στους ψηφοφόρους των Καλαβρύτων, του Διστόμου, του Χορτιάτη και πολλών άλλων περιοχών, που είχαν την ευτυχία να βιώσουν την "φιλάνθρωπη" παρουσία των Ναζί...
Εξάλλου για να μαθαίνετε και αντικειμενικά την ιστορία, υπεύθυνοι για την σφαγή στο Δίστομο δεν ήταν οι Ναζί αλλά οι κομμουνισταί, που έκαναν αντίσταση εναντίον τους... Αν θυμάστε, αυτά μας είχε πληροφορήσει υποψήφια της Χ.Α. στις Ευρωεκλογές προερχόμενη από το Δίστομο... Είναι κάτι όρια, που όταν τα ξεπεράσεις δύσκολα επικοινωνείς...
Διαβάστε, λοιπόν, το σημείωμα.

Η Χρυσή Αυγή τιμά τους "πεσόντες"... του Γ' Ράιχ

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο - ντοκουμέντο από εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, παρουσία του χρυσαυγίτη βουλευτή Γερμενή ή "Καιάδα" όπου τιμώνται οι "ενάρετοι πεσόντες" και μαζί με τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας, ψάλλουν τον ύμνο του γερμανικού Γ' Ράιχ και χαιρετούν ναζιστικά, φέρνει στο φως η Εφημερίδα των Συντακτών.

Στην αρχή ο παρουσιαστής υμνεί "το αίμα, την αξιοπρέπεια, τον αγώνα και την μακροημέρευση της Φυλής", με φόντο τη σημαία της ναζιστικής Βέρμαχτ και στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι χαιρετούν ναζιστικά και φωνάζουν ναζιστικά συνθήματα. 

Στη συνέχεια ψάλλουν τον εθνικό ύμνο και μετά ακολουθεί ο ύμνος της ναζιστικής Γερμανίας, "Deutschland ueber alles" ("Πάνω από όλα η Γερμανία"), τον οποίο τραγουδά ένας Γερμανός και ο οποίος είναι απαγορευμένος στη χώρα αυτή, ενώ οι χρυσαυγίτες φωνάζουν "Sieg Heil", ("Ζήτω η Νίκη") την κραυγή των κατακτητών της Ελλάδας.

Σύμφωνα με το άρθρο τα στιγμιότυπα αυτά περιλαμβάνονται σε ντοκιμαντέρ της Μάρσιας Τζιβάρα με τίτλο "Burning from Inside", το οποίο πρόκειται να παιχτεί σε λίγες βδομάδες.

Δείτε το βίντεο


Σχόλια