Πλήγμα για το λαϊκό κίνημα...

...βαθειά μαχαιριά στις πλάτες της σοσιαλιστικής κοινότητας, ειδικά της δευτεροδιεθνιστικής, πουχάνει ένα από τα καλύτερα στελέχη της... Η συμπολίτις Αντζελα μετεπήδησε από τις γραμμές των κολασμένων της γης  (και η 2η Διεθνής κρατάει τον Υμνο ή καλύτερα μόνον αυτόν) στην στρατιά των φιλελεύθερων αγωνιστών...
Σε μία μνημιώδη επιστολή, που αποδεικνύει το ανιδιοτελές της μετεγγραφής και που σημαδεύει τα πολιτικά πράματα στη χώρα η κ. Γκερέκου γράφει:
"Αποφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά για συστράτευση σε έναν κοινό αγώνα, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα.  Καλώ τους συμπολίτες μου να με στηρίξουν.
Γνωρίζουν ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, όπως έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια, για να διασφαλίσω το συμφέρον του τόπου μου, την ευημερία και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας".
"Κλαίει" και ο Ευάγγελος, που έστειλε επιστολή στον Αντώνη:

"Αγαπητέ Αντώνη, δεν περίμενα ότι η Νέα Δημοκρατία θα συνέπραττε σε μία τόσο ανήθικη και αντιαισθητική πολιτική πράξη όπως αυτή της κας Γκερέκου στην Κέρκυρα. Σ΄ ένα νησί του πολιτισμού και της ευπρέπειας. Κρίμα".
Η ΦΑΙΑΚΙΑ αφιερώνει την ανάρτηση σε όλους τους "πικραμένους" για να γελάσει λιγάκι "το χείλι τους", κατά την Κερκυραϊκή έκφραση. 

Σχόλια