ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015

Ο Μανώλης Γλέζος είναι εδώ!!!

Δεν είναι μόνον η νεανική του διαύγεια και πνευματική ζωτικότητα... Είναι κυρίως η βαθιά προσήλωση σε ιδέες και αρχές.... Και είναι κυριότατα το άλλο ήθος, που κατατίθεται μαζί με την ΣΥΓΓΝΩΜΗ προς τον Ελληνικό λαό!!! 
Ας το λάβουν υπόψη τους οι σύντροφοί του... Αυτοί που βιάστηκαν να μιλήσουν για την ...ελλειπή του πληροφόρηση. Μέχρι τώρα όλα τα δεινά του Ελληνικού λαού θεσπίστηκαν μέσα σε θριαμβολογίες των συγκυβερνώντων της τρικομματικής... Το θυμάστε ;;; Φτάνουν οι Μαυρογιαλούροι !!! 
Ο Ελληνικός λαός ζητάει την ΑΛΗΘΕΙΑ!!! Οχι βραχυπρόθεσμης εμβέλειας δημοσιοσχετίστικα κόλπα... Μην ξεχνάτε (το λέτε και εσείς εξάλλου) ότι στη γωνία περιμένει το ...αυγό του φιδιού... Ετοιμο να διαδηλώσει την μοναδικότητά του σε αντισυστημικότητα... Δυστυχώς αυτό θα είναι το ωφελημένο και όχι όσοι πανηγυρίζουν για την επιβεβαίωση της μοναδικότητάς τους σε "καθαρότητα"...  
Η δήλωση του Μανώλη Γλέζου έχει ως εξής: 

«Η μετονομασία της Τρόικας σε Θεσμούς, του Μνημονίου σε Συμφωνία και των Δανειστών σε Εταίρους, όπως και όταν βαφτίζεις το κρέας ψάρι, δεν αλλάζεις την προηγούμενη κατάσταση.
Δεν αλλάζεις, βέβαια, και την ψήφο του Ελληνικού Λαού, στις εκλογές της 25 Ιανουαρίου 2015.
Ψήφισε αυτό που υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ: καταργούμε το καθεστώς της λιτότητας, που δεν αποτελεί μόνο στρατηγική της ολιγαρχίας της Γερμανίας και των άλλων δανειστριών χωρών της ΕΕ, αλλά και της ελληνικής ολιγαρχίας.
Καταργούμε τα Μνημόνια και την Τρόικα, καταργούμε όλους τους νόμους της λιτότητας.
Την επομένη των εκλογών με ένα νόμο καταργούμε την Τρόικα και τις συνέπειές της.
Πέρασε ένας μήνας κι ακόμα η εξαγγελία να γίνει πράξη.
Κρίμα και πάλι κρίμα.
Από την πλευρά μου ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον Ελληνικό Λαό διότι συνήργησα σ΄αυτή την ψευδαίσθηση.
Πριν, όμως, προχωρήσει το κακό. Πριν να είναι πολύ αργά, ας αντιδράσουμε.
Πριν απ΄όλα τα μέλη, οι φίλοι και οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, σε έκτακτες συνελεύσεις, όλων των βαθμίδων των οργανώσεων να αποφασίσουν αν δέχονται αυτήν την κατάσταση.
Μερικοί υποστηρίζουν, πως σε μια συμφωνία, πρέπει κι εσύ να υποχωρήσεις. Κατ΄αρχήν ανάμεσα σε καταπιεστή και καταπιεζόμενο δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός, όπως ακριβώς ανάμεσα στον σκλάβο και στον κατακτητή, λύση είναι μόνο η Λευτεριά.
Αλλά κι αν δεχτούμε αυτό τον παραλογισμό, ήδη οι παραχωρήσεις που έκαναν οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις με την ανεργία, τη λιτότητα, τη φτώχεια, τους αυτόχειρες, ξεπερνούν κάθε όριο υποχώρησης.

Μανώλης Γλέζος, Βρυξέλλες 22-2-2015»
Δημοσίευση σχολίου