ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015

Ελα μωρέ τώρα !!! Υπερβολές !!!

Για τα ανθρωποειδή, που βασάνισαν με τις πιο διαστροφικές εμπνεύσεις εργαζόμενο Αιγύπτιο στην Σαλαμίνα έχουμε ξαναγράψει....
Τώρα, λοιπόν, που οι λεβέντες αυτοί δικάζονται η ΦΑΙΑΚΙΑ ενώνει τη φωνή της με όλους τους ορθώς σκεπτόμενους Ελληνες και ζητάει την αθώωσή τους... Τι άλλο έκαναν παρά να υπερασπιστούν τα ιερά και τα όσια της φυλής, που απειλούν κάθε λογής ξένοι... Το άλλο έκαναν από το να ξεδιπλώσουν  περήφανα τα ιδανικά και τον πατροπαράδοτο πολιτισμό τους... Αν αμφιβάλλετε σας μεταφέρουμε το σχετικό ρεπορτάζ του ιστότοπου Nooz.gr

Σοκάρει η κατάθεση του Ταλέμπ για τα βασανιστήρια

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας ξεκίνησε την Τρίτη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά η εκδίκαση της υπόθεσης του αιγύπτιου εργάτη που είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι στη Σαλαμίνα το καλοκαίρι του 2012, βασανίστηκε και κακοποιήθηκε από τον εργοδότη του και τον γιο του.

Κατηγορούμενοι είναι τέσσερα άτομα, ο ιδιοκτήτης του φούρνου, που απασχολούσε τον Αιγύπτιο, ο γιος του του ιδιοκτήτη, ένας Αλβανός και ένας ακόμα άνδρας, φίλος της οικογένειας. Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν είναι αρπαγή, ληστεία, απρόκλητη σωματική βλάβη και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Στα δικαστήρια του Πειραιά από νωρίς το πρωί, είχαν συγκεντρωθεί μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων, ενώ στο παρελθόν η εκδίκαση της υπόθεσης είχε αναβληθεί άλλες τέσσερις φορές.

Ο Ουαλίντ Ταλέμπ, στην κατάθεσή του στο δικαστήριο, ανέφερε ότι αρχικά ήρθαν οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους και τον ξυλοκόπησαν. «Πρώτα με δέσανε με μια αλυσίδα στα χέρια και μετά μου την τύλιξαν στο λαιμό» είπε, προσθέτοντας ότι παράλληλα δεχόταν χτυπήματα. Από το εργαστήριο, ανέφερε ότι τον μετέφεραν με ένα αυτοκίνητο σε μία αποθήκη- στάβλο, ιδιοκτησίας του αρτοποιού.

«Είχε ένα δοκάρι στο ταβάνι από το οποίο με κρέμασαν και από τα χτυπήματα που δεχόμουνα έχασα την αίσθηση του χρόνου. Δεν ήξερα αν είναι μέρα η νύχτα. Με έγδυσαν και μου πήρανε τα λεφτά που είχα στο παντελόνι. Έβαλα στη συνέχεια το παντελόνι, αλλά μου το ξανακατέβασαν και έφεραν μια βέργα, με την οποία προσπάθησαν να με κακοποιήσουν σεξουαλικώς» είπε. 

«Έχασα τον ανδρισμό μου, την αξιοπρέπειά μου, ντρεπόμουν πολύ» είπε κλαίγοντας.

Καθ' όλη τη διάρκεια των βασανιστηρίων- όπως είπε ο Ουαλίντ Ταλέμπ- οι τέσσερις κατηγορούμενοι έπιναν μπύρες. 

Κάποια στιγμή μάλιστα του είπαν: «Όταν διψάς, μουσουλμάνε, επειδή δεν πίνεις μπίρα, θα στη ρίχνουμε πάνω σου». 

«Και με έλουσαν με τη μπίρα» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον Αιγύπτιο, όταν ο αδελφός και οι φίλοι του τον αναζήτησαν στον φούρνο, καθώς είχε εξαφανιστεί και δεν είχε δώσει σημεία ζωής για περισσότερες από 24 ώρες, ο ιδιοκτήτης του φούρνου τούς είπε ότι ούτε εκείνος τον είχε δει και ότι αν δεν εμφανιζόταν σύντομα, θα πήγαινε στην αστυνομία.

Όπως είπε ο Ουαλίντ Ταλέμπ, εξαιτίας του ξυλοδαρμού αντιμετωπίζει και τώρα, τρία χρόνια μετά, σοβαρά προβλήματα υγείας με τα μάτια και το αριστερό του πόδι, ενώ παρακολουθείτο και από ψυχολόγους ψυχιάτρους, καθώς βρίσκεται μονίμως σε καθεστώς τρόμου. 

Δεν βγαίνει από το σπίτι και φοβάται ακόμα και για τη ζωή του.

Η δίκη διακόπηκε στις 3 μμ για τις 31 Μαρτίου 2015 και θα συνεχιστεί με την εξέταση του μάρτυρα και των κατηγορουμένων.

Δημοσίευση σχολίου