ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015

Εχει δίκιο ο Ραχόι !!!Ο άξιος πρωθυπουργός της Ισπανίας, που απολαμβάνει της εκτίμησης όλης της άξιας σοσιαλφιλελεύθερης πρωτοπορίας (Μέρκελ, Γιούνκερ, Σόϊμπλε, Ολάντ και δε συμμαζεύεται)... Περίπου 95 πρώτες κατοικίες την ημέρα κατασχέθηκαν στη διάρκεια του 2014 !!! Αυτά διαβάζουμε στον ιστότοπο Nooz.gr.
Οι ένοικοι αυτών των κατοικιών δεν εκδιώχθηκαν από τις δυνάμεις της τάξης, όμως αναγκάσθηκαν να εγκαταλείψουν τις κατοικίες τους και να παραδώσουν τα κλειδιά τους στην τράπεζα για να τακτοποιήσουν την οφειλή τους ή να φύγουν πριν από την άφιξη των δικαστικών κλητήρων.
 Αν τώρα ληφθούν υπόψη οι δευτερεύουσες κατοικίες, τα γραφεία, τα εμπορικά καταστήματα, τα αγροτεμάχια και τα οικόπεδα, οι κατασχέσεις αυξήθηκαν κατά 9,3% το 2014, φθάνοντας τις 119.442.
ισπανικός τραπεζικός τομέας αποτέλεσε το 2012 αντικείμενο ενός ευρωπαϊκού σχεδίου διάσωσης ύψους 41,3 δισεκ. ευρώ, το οποίο επιβαρύνει ακόμη τα δημόσια οικονομικά και τους ισπανούς φορολογουμένους.  
Αυτά τα ολίγα για να αντιληφθούμε πόσο δίκιο έχει να αγανακτεί με τα δικά μας ο κ. Ραχόι... Και πόσο δίκαια του συμπαραστέκεται όλη η σοσιαλφιλελεύθερη καμόρα της ΕΕ.
Δημοσίευση σχολίου