Συμπαράσταση στον λαό της Βενεζουέλας

Μεταφέρουμε αυτούσιο το ηλεκτρονικό μήνυμα του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΤΣΩΝΗ για συμπαράσταση στο λαό και την νόμιμη κυβέρνηση της Βολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, φυσικά συνυπογράφοντας.

Αγαπητοί φίλοι,

 ενόψει της κλιμακούμενης επιθετικότητας των ΗΠΑ έναντι της Βενεζουέλας, η κυβέρνηση της τελευταίας στοχεύει στη συγκέντρωση 10 εκατομμυρίων υπογραφών που θα κατατεθούν στο Λευκό Οίκο.
Ανεξάρτητα από το βαθμό συμφωνίας ή διαφωνίας του καθενός με τη σημερινή κυβέρνηση της Βενεζουέλας, είναι, νομίζω, χρέος κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενου ανθρώπου να υψώσει τη φωνή του ενάντια στη σχεδιαζόμενη επέμβαση.
Όποις επιθυμεί να υπογράψει ας με ενημερώσει με μέιλ άμεσα, το αργότερο μέχρι Δευτέρα πρωί.9πμ.




Σήμερα,1η Απριλίου, στις 6 το απόγευμα, θα σταλεί στο Καράκας το πρώτο μέρος των υπογραφών αλλελεγγύης στη Βενεζουέλα. Παρακαλείσθε να μας στείλετε τις υπογραφές που έχετε συγκεντρώσει μέχρι σήμερα, το αργότερο μέχρι τις 18.00.



Υπενθυμίζουμε πως τη Δευτέρα, γίνεται η τελική συλλογή και καταμέτρηση των υπογραφών. Σε αυτό το πλαίσιο, οι υπογραφές που θα συγκεντρώσετε στο διάστημα από σήμερα και μέχρι τις 06/04/2015, θα παρακαλούσαμε να μας τις στείλετε έως τη Δευτέρα, και μέχρι τις 16.00.

Η Βενεζουέλα βασίζεται στην στήριξή σας!

Απορρίπτουμε μαζί τον ιμπεριαλισμό! Σεβόμαστε τη Βενεζουέλα!

Σχόλια