ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Κυριακή, 3 Μαΐου 2015

Είναι εδώ ...

Για το Πανελλήνιο ΣΟΚ μιλάμε. Δεν είναι στα καλύτερά του βέβαια παρά τις καθημερινές κραυγές του αρχηγού του, αλλά το ...ένδοξο παρελθόν του είναι πράγματι εδώ.... Για πάντα....
Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ που αντιγράφουμε από το Nooz.gr

ΠΑΣΟΚ: 85 εκατ. χωρίς απόδειξη στα βιβλία

Τουλάχιστον 85 εκ. ευρώ χωρίς αποδείξεις φαίνεται πως έχουν βρεθεί στα βιβλία τουΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με την εφημερίδα Kontra News, η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πως οι οικονομικοί εισαγγελείς διαπίστωσαν όργιο σπατάλης και διαφθοράς. 

Είναι απόλυτα χαρακτηριστικό -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- πως βρέθηκε και απόδειξη ύψους 20.000 ευρώ για κομμωτήριο.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το πόρισμα των οικονομικών εισαγγελέων που ερευνούν το θέμα με τα ταμεία του κόμματος "καίει" όλες τις ηγεσίες που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από το ΠΑΣΟΚ. 

"Το σύνολο των ποσών για τα οποία δεν υπάρχει κανένα παραστατικό και απόδειξη και εμφανίζονται ως έξοδα σε διάφορα “μπακαλόχαρτα” φτάνει τα 85.000.000 ευρώ. Μέχρι και παραστατικό για έξοδο 20.000 ευρώ για κομμωτήριο εμφανίζονται στα επίσημα βιβλία", γράφει η εφημερίδα, σημειώνοντας:

"Την τιμητική τους έχουν η συντήρηση αυτοκινήτων, τα ταξίδια σε πολυτελή ξενοδοχεία του εξωτερικού, ενώ ένα τεράστιο ποσό εμφανίζεται ότι κάλυψε ανάγκες του γυμναστηρίου που είχε κατασκευάσει ο Γ. Παπανδρέου στα γραφεία της Ιπποκράτους για προσωπική του χρήση. Χιλιάδες εγγραφές εμφανίζονται στα βιβλία χωρίς να συνοδεύονται από κανέναν παραστατικό, ενώ καταγράφονται και πληρωμές σε τρίτους χωρίς αποδείξεις και τιμολόγια. 

Τις προσεχείς ημέρες οι αρμόδιοι εισαγγελείς αναμένεται να καλέσουν όλους όσους εμφανίζονται να έχουν πάρει χρήματα από τα τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ χωρίς να έχουν εκδώσει τιμολόγια και αποδείξεις".
Δημοσίευση σχολίου