Η ανθρωπιά στα καλύτερά της...

Σχετική με την προηγούμενη ανάρτηση η παρούσα: Γράψαμε αλλά χρωστάμε ξεχωριστή αναφορά στον καθηγητή Christoph Schminck-Gustavus... Τον Γερμανό, που 30 χρόνια τώρα έχει κάνει σκοπό ζωής την αναγνώριση της ναζιστικής θηριωδίας στην χώρα με τα τουλάχιστον 100 αναγνωρισμένα τοπικά ολοκαυτώματα... Ο Christoph Schminck-Gustavus μόλις έμαθε για την σφαγή στους Λιγγιάδες αποφάσισε να αγωνιστεί για την αναγνώριση των εγκλημάτων του Ναζισμού στην Ελλάδα... Μοναδικό κράτος, που δεν έλαβε ούτε μάρκο γερμανικής αποζημίωσης, μετά την απόφαση του Λονδίνου το 1953... Βλέπετε, η χώρα μας διευθύνονταν τότε από κάποιους αμιγείς εθνικόφρονες, που σκοπό τους είχαν τάξει να μην ενοχλούν τη ζαχαρένια Ευρωπαίων και υπερατλαντικών αφεντικών... Συνεπείς πρόγονοι των σημερινών Ποταμίσων φραγκολεβαντίνων, που ενοχλήθηκαν από την προβολή του βίντεο της σχετικής εκδήλωσης της Βουλής στα monitor των σταθμών του Αθηναϊκού metro. Συνεπείς προς τους προγόνους και οι απόγονοι, που ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος πανηγύριζε για το στρίμωγμα του Νταϊσελμπουμ στον Βαρουφάκη. 
Ε, λοιπόν, ο καθηγητής Christoph Schminck-Gustavus μίλησε στην εκδήλωση αυτή και μάλιστα σε άψογα Ελληνικά... Γλώσσα, που αποφάσισε να μάθει και την έμαθε όταν πληροφορήθηκε για το ολοκαύτωμα των Λιγγιάδων...
Αντικρύζουμε με σεβασμό, τιμή και συγκίνηση τα ανθρώπινα υπαρξιακά χαρακτηριστικά του καθηγητή Christoph Schminck-Gustavus, που ασφαλώς δεν κινδυνεύουν από βουρκόνερα. 

Σχόλια