We are the world !!!

Κυριακή αργία σήμερα και ως γνωστόν αργία μήτηρ πάσης κακίας... Εμείς όμως το διαψεύδουμε μεταδίδοντας μία είδηση -λίγο παλιά, έχουν περάσει 10 μέρες- με περιεχόμενο ανθρωπιστικό και πολιτιστικό... Αξίζει τον κόπο να το μάθετε ή αν το γνωρίζετε να το θυμηθείτε... Αντιγράφουμε από τον ιστότοπο iefhmerida.

Ο Κοτζιάς τραγουδά «We are the world» αγκαζέ με τον Τούρκο ΥΠΕΞ
Οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ προέβησαν σε μια ασυνήθιστη κίνηση το βράδυ της Πέμπτης στην Αττάλεια, κατά τη διάρκεια δείπνου εργασίας που είχαν.
Σύμφωνα με τη Hurriyet, ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μόλις το δείπνο έφτασε στο τέλος του, ευχαρίστησε από μικροφώνου την ορχήστρα της Enbe και στη συνέχεια προσφέρθηκε να τραγουδήσει ένα κομμάτι για την ειρήνη.
Μάλιστα, προσκάλεσε στη σκηνή και τους άλλους ΥΠΕΞ, με το δημοσίευμα της εφημερίδας να αναφέρει πως πρώτος ανταποκρίθηκε ο Ελληνας ΥΠΕΞ, Νίκος Κοτζιάς, ενώ μετά τον ακολούθησαν όλοι.
Οι υπουργοί τραγούδησαν το «We are the World», το οποίο είχε ηχογραφηθεί το 1985 από το γκρουπ καλλιτεχνών που ονομαζόταν USA for Africa. Το τραγούδι έχουν γράψει από κοινού ο Μάικλ Τζάκσον και ο Λάιονελ Ρίτσι. 

Η ΦΑΙΑΚΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσει, πως το φιλάνθρωπο έργο του ΥΠΕΞ συνεχίζεται απ' ότι μαθαίνουμε από τα ΜΜΕ (Βήμα). Ετσι η χώρα έχει ήδη δεσμευτεί και άρχισε να πραγματοποιεί την υποδοχή τραυματιών Ουκρανών του Ανατολικού μετώπου της χώρας... Πρόκειται για τους γνωστούς παθιασμένους, αρρωστημένους δημοκράτες-λάτρεις του Χίτλερ, που η φιλόστοργος Δύση έχει αναλάβει την ...προστασία τους από τους αιμοβόρους αυτόχθονους Ρωσσόφωνους παλιοκομμουνιστές. Ετσι η Ελλάς αναλαμβάνει πρώτη σε όλα (Πρώτη φορά Αριστερά, Πρώτη στο ΝΑΤΟ) να δείξει τα αισθήματά της... 
Υποθέτουμε, βέβαια, ότι εκτός από τον ΥΠΕΞ πρέπει να το ξέρουν και άλλοι. Ετσι δεν είναι;;; Γιατί το: μη γνότω η αριστερά σου τι ποιεί η δεξιά σου δεν είναι και το καλύτερο μοντέλο διακυβέρνησης...

Σχόλια