ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015

Χωρίς σχόλια !!!

Πραγματικά, μερικές φορές τα οποιαδήποτε σχόλια όσο έντονα, όσο καυστικά και αν είναι, κινδυνεύουν να υποβιβάσουν την πρόθεση του γράφοντα αλλά και το νόημα των λέξεων, που χρησιμοποιεί !!! 
Γι' αυτό σας μεταφέρουμε αυτούσιο το κείμενο-πρόσκληση στην αποψινή συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος υπέρ της άμεσης υπογραφής συμφωνίας, της παραμονής μας στο ΕΥΡΩ κ.λ.π. Χωρίς κατάθεση κανενός σχολίου... Τα σχόλια, οι σκέψεις, οι συνειρμοί δικοί σας !!!
Δώστε σημασία σε κάθε λέξη, σε κάθε πρόταση !!! 
Παρακαλούμε διαδώστε αυτη την ανακοίνωση-πρόσκληση... 
Κάνει καλό να γνωρίζουμε -πέρα από στολίδια- τις πραγματικές προθέσεις όλων των συμπολιτών μας αυτές τις κρίσιμες -έτσι και αλλιώς- ώρες... Να βλέπουμε καθαρά με ποιον επιλέγει να είναι ο καθένας...

Η συγκέντρωση αγωνίας και διαμαρτυρίας, μερικές μέρες (ή και ώρες) πριν φθάσει στο αποτέλεσμα η διαπραγμάτευση ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και την Ε.Ε., μεταφέρεται κατά μία ημέρα: Θα γίνει στο Σύνταγμα, Πέμπτη 18 Ιουνίου, 7:30 το απόγευμα.
Η συγκέντρωση στόχο έχει να καταθέσει την αγωνία και διαμαρτυρία μίας μεγάλης μερίδας πολιτών, για την κατάληξη της διαπραγμάτευσης. Αγωνία για την κατάληξη και διαμαρτυρία για την αποσπασματική και ελλιπή ενημέρωση.
Στόχος μας επίσης είναι να διατρανώσουμε την προσήλωσή μας στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και την προστασία των κατακτήσεων δύο γενεών.
Η συγκέντρωση καλείται διαδικτυακά, από μικρή ομάδα πρωτοβουλίας.
Η πρόσκληση απευθύνεται προς όλους τους πολίτες του Λεκανοπεδίου. Περιμένουμε όλους, χωρίς πανό, χωρίς σημαίες, χωρίς συνθήματα, ειρηνικά να γεμίσουν το Σύνταγμα. Προτείνουμε όπλο μας να είναι μια σφυρίχτρα – να αφυπνισθούν, έστω και συμβολικά, οι συμπολίτες μας.
Η μετάθεση κρίθηκε απαραίτητη, δεδομένου ότι μετά από την ανακοίνωση της συγκέντρωσής μας προγραμματίσθηκε στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα συγκέντρωση υπέρ της ρήξης με την Ε.Ε.
Θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν πρόκειται για αντισυγκέντρωση για να μην έχει την ευκαιρία να εκδηλωθεί το φρόνημα της ευρωπαϊστικής πλευράς.
Για την ομάδα πρωτοβουλίας η ασφάλεια των συμμετεχόντων και η καθαρότητα των μηνυμάτων είναι το πρώτο μέλημα.
Θα σας δούμε στο Σύνταγμα, στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη την Πέμπτη στις 7:30 μ.μ.!
Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη!
Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις φωνές μας υπέρ της παραμονής της χώρας μας στο Ευρώ, υπέρ της παραμονής της χώρας μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια.
Επιλέγουμε την Ευρώπη του πλουραλισμού, την Ευρώπη του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της προόδου.
Στέλνουμε ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση.
Οι στιγμές είναι κρίσιμες δεν γίνεται να παραμείνουμε βωβοί θεατές.
Δημοσίευση σχολίου