Βαρυσήμαντη συνέντευξη !!!

Αυτή που παραχώρησε ο μη συμμετέχων πλέον στα πολιτικά πράγματα της χώρας κ. Θεόδωρος Πάγκαλος... Σας μεταφέρουμε απόσπασμα:

«Ο ελληνικός λαός είναι διεφθαρμένος. Ο ελληνικός λαός θέλει ρουσφέτια, θέλει διορισμούς, θέλει να μην εργάζεται. Θέλει να κλέβει τους φόρους και να μην αποδίδει τον ΦΠΑ. Βάλαμε κάτω τους Γερμανούς και 70 χρόνια μετά τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, θυμηθήκαμε το ναζιστικό παρελθόν τους, ξεχνώντας πως ο γερμανικός λαός τυραννήθηκε και εξοντώθηκε από τον Χίτλερ.  Εγώ δεν λέω να μη κάνουμε κριτική στους Γερμανούς, αλλά τι είναι αυτό που τώρα θυμηθήκαμε ξαφνικά, το Δίστομο και όλα τ’ άλλα, επειδή τους χρωστάμε λεφτά. Δηλαδή τώρα ο εγγονός ενός Γερμανού οφείλει κάποια λεφτά στο γιο μου…»

Η ΦΑΙΑΚΙΑ  επιθυμεί να υπογραμμίσει, ότι αποτελεί πλήγμα για το λαϊκό κίνημα η μη συμμετοχή του κ. Θεοδώρου εις το πολιτικό προσκήνιο... Ιδιαίτερα τώρα, που ημιαποχωρεί ο κ. Ευάγγελος, ο έτερος ογκόλθιθος του χώρου του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού, που πολύ εκτιμούν οι πιο καραδεξιοί. Και λέμε ότι ημιαποχωρεί, γιατί όπως μας πληροφόρησε θα παραμείνει στο κοινοβούλιο, όπου εκτιμά ότι θα είναι χρήσιμος... Ούτε λόγος... 
Αν μπορούσαμε να τους φέρουμε πιο κοντά τους κ.κ. Ευάγγελο και Θεόδωρο θα ήταν μία ευτυχής συγκυρία για τον λαό και τον τόπο...  Κρίμα, που δεν τα πάνε και τόσο καλά μεταξύ τους αλλά και κρίμα, που αποχωρούν, θα αποχωρήσουν κ.λ.π. 

Σχόλια