ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ !!!

Μπορεί να νομίσατε. ότι αναφερόμαστε στις εκλογές... Οχι!!! Πρόκειται για κάτι πολύ σπουδαιότερο, που δυστυχώς το μεταδίδουμε με σχετική καθυστέρηση μετά το μήνυμα του φίλτατου της ΦΑΙΑΚΙΑΣ Στέφανου Πάντου... Αναπαράγουμε


ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΙΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Τυχεροί θα σταθούν οι Έλληνες, και όσοι βρίσκονται στη χώρα το πρωί της 20ης Αυγούστου(…) αφού μόνο στην χώρα μας θα είναι ορατό ένα μοναδικό φαινόμενο, που θα είναι ορατό για περίπου 2 ώρες!
Έτσι λοιπόν, απ' ότι μας ενημερώνουν ειδικοί επιστήμονες (οικονομολόγους τους λένε) από τις 9 το πρωί στον Ελλαδικό ουρανό θα εμφανιστούν 13 δις ευρώ, προερχόμενα από της Βρυξέλλες, και αφού κάνουν το γύρο της χώρας θα επιστρέψουν πάλι στις Βρυξέλλες. Το φαινόμενο θα διαρκέσει μέχρι τις 11 το πρωί, όταν τα 13 δις θα έχουν εξαφανιστεί από τον Ελλαδικό ορίζοντα.
Το φαινόμενο θα είναι ορατό από όλη την χώρα, και ο καλός καιρός λόγω καλοκαιριού θα επιτρέψει να δούμε όλα τα δις καθαρά.
Γιατροί συνιστούν να μην παρακολουθήσουν το παραπάνω φαινόμενο ευπαθείς ομάδες, όπως άνεργοι, καταχρεωμένοι επαγγελματίες, χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι, και πάθουν κάνα εγκεφαλικό, όταν διαπιστώσουν ότι τα ευρώ δεν θα “προσγειωθούν” στην χώρα!
ιδιαιτερα οσοι δεν ακουνε τον Κουτσουμπα καλο θα ειναι να αποφυγουν να κοιταξουν προς τον ουρανο κατα τη διαρκεια του φαινομενου...
Δημοσίευση σχολίου