ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015

Για όσο αξίζει...

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον, λέει ένα ρητό και πολλές φορές έχει δίκιο... Εν πάσει περιπτώσει, στην περίπτωση του μνημονίου του Γ' φαίνεται ότι πολλά από τα αυτονόητα ή τα λογικά συνεπαγόμενα θα αποκαλυφθούν... Σε όσους βέβαια θέλουν να δούν και να καταλάβουν... 
Διαβάστε, το ρεπορτάζ της ISKRA και θα δείτε, πως έχει πολύ ενδιαφέρον... Θα μάθουμε και άλλα στον δρόμο... Είναι βέβαιο...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΤΟ GREXIT!


Ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της ΕΕ Πιέρ Μοσκοβισί με δήλωσή του αποκαλύπτει ότι ο Β. Σόϊμπλε δεν επιθυμούσε με τίποτα την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.
Αυτή η αποκάλυψη βόμβα του Μοσκοβισί αφήνει ανεπανόρθωτα εκτεθειμένο τον Αλ. Τσίπρα, ο οποίος αξιοποίησε προσχηματικά κατά κόρον και για φθηνήεσωτερική κατανάλωση τον διακαή, δήθεν, πόθο του Σόϊμπλε να πετάξει έξω την Ελλάδα από την ευρωζώνη, προκειμένου να δικαιολογήσει την υπογραφή του τρίτου μνημονίου.
Για δεύτερη φορά τώρα επιβεβαιώνεται ότι το Grexit κατά Σόϊμπλε, αν υπήρχε, που πολύ αμφιβάλλουμε, ήταν μια σκέτη μπλόφα.

Ο Αλ. Τσίπρας αρνούμενος να θέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων κάθε ιδέα εξόδου της χώρας μας από την ευρωζώνη, έπαιξε το παιχνίδι των Γερμανών και οικειοθελώς έπεσε στην παγίδα τους.
Αντί να τους εκβιάσει με την έξοδο από την ευρωζώνη, η οποία θα ήταν καταστροφή γι' αυτούς, τονεκβίασαν αυτοί και τον αξιοποίησαν ως “χρήσιμο ηλίθιο”, ο οποίος κατά τ' άλλα “πουλούσε” στην εγχώρια αγορά σκληρές διαπραγματεύσεις .
Και είμαστε μόνο στην αρχή των αποκαλύψεων, μετά και από όσα ανέδειξε η Κυριακάτικη Καθημερινή, πως οι ΗΠΑ έσπρωξαν εντέχνως την ελληνική κυβέρνηση στο δόκανο της Γερμανίας!
ΣΠΥΡΟΣ ΒΡΑΝΑΣ
Δημοσίευση σχολίου