Μία είδηση για τα ψιλά...

Η ΦΑΙΑΚΙΑ ζητάει συγγνώμη από τους φίλους της για την ευτέλεια της πληροφορίας... Δεν είχαμε τι να σας πούμε και ψάχνοντας στα ψιλά της ειδησεογραφίας βρήκαμε αυτή την ασήμαντη από τον ιστότοπο Nooz.gr

Τέιζερ μέχρι θανάτου σε άοπλο μαύρο με χειροπέδες
Βίντεο που παρουσίασε το MSNBC ρίχνει φως στις συνθήκες δολοφονίας (άοπλου και με χειροπέδες) μαύρου από λευκούς αστυνομικούς. Η επίθεση σημειώθηκε μπροστά στην είσοδο νοσοκομείου, όπου έτρεξε για να βρει βοήθεια το 46χρονο θύμα, το οποίο φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα.
Σύμφωνα με το US Uncut η δολοφονική επίθεση σημειώθηκε στη Βιρτζίνια τον Μάιο του 2013, όταν αστυνομικοί απάντησαν σε κλήση για έναν άνδρα που προκάλεσε “σκηνή” σε μοτέλ, σε ένα επεισόδιο που ήταν φανερό πως είχε να κάνει με την ψυχική του υγεία.
Αναφέρθηκε στην Αστυνομία πως ο άνδρας “έκανε σαν τρελός” και ότι είχε παραισθήσεις.
Όταν τον συνέλαβαν ήταν άοπλος και δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.
Τον οδήγησαν σε κοντινό νοσοκομείο, ωστόσο με το που άνοιξε η πόρτα εκείνος έτρεξε να φύγει και κατευθύνθηκε προς την πόρτα του κτιρίου. Δύο αστυνομικοί τον κυνήγησαν και του έριξαν με το τέιζερ συνεχόμενα, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος αναίσθητος.
Συνέχισαν να του ρίχνουν και ενώ ήταν πεσμένος κάτω προκειμένου να του απαγγείλουν νέες κατηγορίες στο τμήμα.
Εκεί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, χωρίς να τον πάνε στο νοσοκομείο για να λάβει τις πρώτες βοήθειες. Τελικά τον πήγαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η οικογένεια του Linwood Lambert ζητεί από την αστυνομία 25 εκατομμύρια δολάρια.

Για τον θάνατό του κανείς αστυνομικός δεν υπέστη κάποια κύρωση.

Οπως αντιλαμβάνεσθε φίλτατοι της ΦΑΙΑΚΙΑΣ, ο Παράδεισος είναι μπροστά μας !!!

Σχόλια