Επιτέλους !!! Δύο σοβαρές, σταράτες κουβέντες !!!

Για να σοβαρευτούμε και να δομήσουμε σωστή άποψη για τα πράγματα, η ΦΑΙΑΚΙΑ αντιγράφει από τον ιστότοπο Nooz.gr. Αντε για να μαθαίνουμε και καμία αλήθεια... Καιρός να επανεκτιμήσουμε τις πηγές πληροφόρησής μας...

Λεβέντης: Πασοκτζής και όχι αριστερός ο Τσίπρας
«Φαίνεται ότι δεν είναι αριστερός ο Πρωθυπουργός αλλά πασοκτζής αν θεωρεί αστείες τις συζητήσεις για οικουμενική κυβέρνηση» εκτίμησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ενώ τόνισε μόλις εκλεγεί αρχηγός στη Νέα Δημοκρατία θα επισκεφθεί και τους δύο πολιτικούς αρχηγούς για να θέσει την πρόταση της οικουμενικής.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο κ. Λεβέντης σχολίασε ότι το βολεμένο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ έχει πάει όλο στον ΣΥΡΙΖΑ. «Τελικά δεν απορρόφησε ο ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ αλλά το ΠΑΣΟΚ τον ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε.

Σημείωσε δε ότι το «το όνειρα θερινής νυκτός» που είπε για την οικουμενική κυβέρνηση ο κ. Τσίπρας, το είπε για να καθησυχάσει θερμοκέφαλους.

Έκρινε δε πως πολιτικοί, όπως και ο κ. Τσίπρας, «άλλα λένε και άλλα κάνουν».

Αναφορικά με τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι ο κ. Καμμένος  έχει δώσει όλες τις πρωτοβουλίες στα οικονομικά και πετάγεται και βγάζει άναρθρες κραυγές στα εθνικιστικά και πρόσθεσε ότι αν δεν είχε αριθμητικά την ανάγκη ο κ. Τσίπρας δεν θα πήγαινε ποτέ να συνεργαστεί με τους ΑΝΕΛ.

«Μία συνεργασία που έχει ένας το αποκλειστικό δικαίωμα να κάνει ότι θέλει και ο άλλος παίρνει δύο – τρία υπουργεία και σιωπά είναι εξαιρετική για τον κ. Τσίπρα» σημείωσε.

Είπε δε πως «αύριο μπορεί να ξαναδούμε στη Ν.Δ. τον Πάνο Καμμένο».

Σχόλια