ξένος ήμην και ου συνηγάγετέ με

Ετσι, μεταξύ άλλων κατηγορούσε ο Χριστός τους υποκριτές, Φαρισαίους, δήθεν θεοσεβούμενους, αποδίδοντάς τους τα τεκμήρια της ασέβειάς τους, της αντικοινωνικότητάς τους, της απανθρωπιάς τους... Αυτά, κατά πως λέγεται, δύο χιλιάδες χρόνια πριν... 
Γιατί ο σημερινός καλός Χριστιανός διαφέρει... Και διαφέρει ριζικά, όπως μας αποδεικνύει και ο -κατά τεκμήριον- πρότυπος υπηρέτης του Χριστού, ο Θεσσαλονίκης Ανθιμος αλλά και ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ κ. Φ. Γραγκούλης και οι υπόλοιποι συνδαιτημόνες τους σε εκδήλωση, που στρεφόνταν κατά των μεταναστών και υπερ της καθαρότητας της ...φυλής.
Παραθέτουμε σχετικό ρεπορτάζ του ιστότοπου Nooz.gr

Άνθιμος και Φραγκούλης κατά μεταναστών
Σε εκδήλωση κατά των προσφύγων και των μεταναστών με θέμα «Μένουμε Χριστιανοί μένουμε Έλληνες» στο Βελίδειο της Θεσσαλονίκης, μίλησε ο πρώην ΓΕΣ Φράγκος Φραγκούλης κάνοντας λόγο για "κίνδυνο ισλαμοποίησης της Ελλάδας και της ΕΕ". Τον προλόγισε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.

Ο κ. Φράγκος, ο οποίος προ ημερών αρνήθηκε την πρόταση του πρώην Γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκου, να ηγηθεί ακροδεξιού κόμματος, ενώ έχει επαφές με μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας, έκανε λόγο για το δημογραφικό πρόβλημα που πλήττει τη χώρα, το προσφυγικό και το μεταναστευτικό ενώ παράλληλα έκανε λόγο για κίνδυνο αλλοίωσης της πληθυσμιακής σύνθεσης της Ελλάδας. 
  
Νωρίτερα μέλη της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης, έκαναν παρέμβαση έξω από το συνεδριακό κέντρο μοιράζοντας περίπου 1000 φυλλάδια με το απόσπασμα από το Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον "....ξένος ήμην και ου συνηγάγετέ με". 

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, την Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων και Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία.

Προλογίζοντας την εκδήλωση ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος μίλησε για κίνδυνο πληθυσμιακής αλλοίωσης της Ελλάδας λόγω της έλευσης των μουσουλμάνων προσφύγων τονίζοντας ότι θα είναι έγκλημα αν ανακατευτούν άλλοι λαοί και θρησκεύματα στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Φραγκούλης τόνισε ότι με την έλευση των προσφύγων και παράνομων μεταναστών ο αριθμός των μουσουλμάνων στην Ελλάδα έχει φτάσει σήμερα στις 610.000 δηλαδή στο 4,7% του γενικού πληθυσμού. 

«Η αυξητική τάση των παράνομα εισερχόμενων στη χώρα είναι εφιαλτική» είπε και πρόσθεσε ότι «δεν έχουμε ανάγκη αλλαγής του πληθυσμού, θέλουμε να παραμείνουμε Έλληνες». 

Σχόλια