ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Κυριακή, 15 Μαΐου 2016

Για να διασκεδάζουμε τη πίκρα μας...

Δεν υπάρχει διασκεδαστικότερο θέαμα και ακρόαμα από ΠΑΣΟΚους και Νεοδημοκράτες αλληλοϋβριζόμενους, ιδιαίτρερα τώρα, που το Πανελλήνιο ΣΟΚ μετά από 10ετίες δόξας έχει βάλει την ουρά στα σκέλια ενώ και η καλή μας η Νου Δου δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της, όσο κι αν την βοηθάει ο ΣΥΡΙΖΑ... Διαβάσαμε, λοπιπόν στον ιστότοπο Nooz.gr σχετικό ρεπορτάζ, που σας αναμεταδίδουμε με πολλή χαιρεκακία... Ετσι, για να γλυκάνουμε τις πίκρες μας... Ευχαριστούμε Αδωνι !!! Ευχαριστούμε Εύα !!! ΠΡοσοχή, όμως μην το παρατραβήξετε... Η ενότητα σοσιαλφιλελελύθερων και καραμπινάτων τοιούτων δεν πρέπει να διαταραχθεί επί της ουσίας...

Άγρια κόντρα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με άρωμα από τα παλιά

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στο Mega η υπεύθυνη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Υγείας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.

Αφορμή για την κόντρα στάθηκε το σχόλιο της κ. Χριστοφιλοπούλου στη χθεσινή αναφορά της. κ. Γεννηματά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ συγκάλυψαν τις ευθύνες της περιόδου διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή. «Απολύτως, απολύτως», απάντησε η κ,Χριστοφιλοπούλου και πρόσθεσε: «Σε αγαστή συνεργασία».

«Από το 2004 έως το 2009, ιδιαίτερα από το 2007 έως το 2009, τινάχθηκε η μπάνκα στον αέρα, το ξέρουμε πάρα πολύ καλά», σχολίασε η κ. Χριστοφιλοπούλου, ενώ πρόσθεσε πως για την περίοδο 2009-2011 το ΠΑΣΟΚ έκανε αυτοκριτική και για το «λεφτά υπάρχουν» και για τα λάθη της πρώτης περιόδου.

«Όμως όταν λέγαμε εμείς τότε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος, πρέπει να μείνουμε εντός ευρώ και να πάμε σε συμφωνία, κάποιοι μας έλεγαν γερμανοτσολιάδες. Ας τα αφήσουμε όμως. Υπήρχαν Ζάππεια, υπήρχαν και Θεσσαλονίκες», τόνισε η κ. Χριστοφιλοπούλου.

«Άνθρωποι, κ. Χριστοφιλοπούλου, σπιλώθηκαν, ταλαιπωρήθηκαν. Μία χώρα βρέθηκε σε κρίση γιατί το τότε ΠΑΣΟΚ, ήθελε να συκοφαντήσει τον τότε πρωθυπουργό, με ένα δήθεν σκάνδαλο. Πείτε ένα συγγνώμη για τη λάσπη για το Βατοπαίδι», απάντησε ο κ.Γεωργιάδης.
Δημοσίευση σχολίου